Поки заварюється чай: рецепт яблучних оладок за 15 хвилин

Читать на русском
Автор
673
Ці оладки готуються швидко, а з'ідаються ще швидш Новина оновлена 25 березня 2024, 10:27
Ці оладки готуються швидко, а з'ідаються ще швидш. Фото Телеграф

Ми поділимось з вами секретом приготування швидких оладок.

Пухкі, ароматні яблучні оладки – це не лише смачна й ситна страва, але й справжня класика домашньої кухні. Їх легко та швидко готувати, а результат завжди радує теплом та затишком.

Цей рецепт дуже простий та швидкий, а арезультат вас потішить. Про це пише Уніан.

Інгредієнти:

  • 2 яблука
  • 2 яйця
  • 3 столові ложки цукру
  • 4 столові ложки борошна
  • 1/2 чайної ложки розпушувача
  • 1/4 чайної ложки кориці
  • Дрібка солі
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

  1. Яблука очистіть від шкірки та насіння. Натріть яблука на крупній тертці.
  2. У мисці збийте яйця з цукром до пишної піни.
  3. Додайте до яєць яблука, борошно, розпушувач, корицю та сіль. Перемішайте до однорідної маси.
  4. Нагрійте олію на сковороді.
  5. Викладайте тісто на сковороду ложкою, формуючи оладки.
  6. Смажте оладки на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
  7. Готові оладки викладіть на паперові рушники, щоб видалити зайву олію.

Порада:

  • До тіста для оладок можна додати горіхи, родзинки або цукати.
  • Подавайте оладки зі сметаною, варенням, медом або йогуртом.
  • Оладки можна також заморозити, а потім розігріти в духовці або мікрохвильовій печі.

Завдяки цьому простому рецепту ви зможете приготувати апетитні та ароматні яблучні оладки, які стануть чудовим початком вашого дня.

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати млинці на кефірі. А якщо хочеться чогось незвичайного, пропонуємо рецепт "королівських" млинців.