Сподобаються навіть дітям: яблучно-морквяні оладки

Читать на русском
Автор
Чудовий варіант сніданку або перекусу
Чудовий варіант сніданку або перекусу. Фото say7.info

Ніжні, ароматні, смачні оладки

Нагодувати дітей овочами не завжди легко. Однак, якщо знати, як правильно приготувати ту чи іншу страву, то навіть суп із селери може бути смачним.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати яблучно-морквяні оладки. Готуються вони швидко, їх можна подавати до сніданку або брати з собою для перекусу, інформують на сайті "Say7".

Як приготувати яблучно-морквяні оладки

Інгредієнти:

  • 500 г яблук;
  • 300 г моркви;
  • 2 яйця;
  • 30-50 г цукру;
  • 50 г борошна;
  • олія;

Спосіб приготування:

  1. Моркву натерти на тертці.
  2. Яблука почистити, видалити серцевину, натерти середній тертці.
  3. Яйця збити з цукром, додати яблука, перемішати.
  4. Додати моркву, перемішати.
  5. Додати борошно, перемішати.
  6. Викласти оладки на розігріту з олією сковороду.
  7. Смажити з кожного боку по 5-7 хвилин до золотистості.

Раніше ми публікували рецепт тонких млинців на кефірі. Вони здатні підкорити будь-яке серце своїм ніжним смаком та ароматом.