На смак немов біляші, а смажаться, як звичайні оладки: рецепт лінивої випічки

Читать на русском
Автор
55180
Ситна вечеря без метушні
Ситна вечеря без метушні. Фото simplerecipes.top

Біляші виходять соковитими та ніжними

Якщо хочеться чогось смачненького, але не дуже корисного можна приготувати оладки-піци або ж звернути увагу на рецепт лінивих біляшів. Для цих пиріжків не потрібно довго вовтузитися на кухні, а сам процес готування займе буквально 20 хвилин.

Виходять біляші соковитими, з хрусткою скоринкою. А рецептом з нами поділилися на порталі "Своїми руками".

Як приготувати ліниві біляші

Інгредієнти:

  • борошно – 150 г;
  • кефір 3,2% – 200 мл;
  • соняшникова олія – 1 ст. л.;
  • яйця – 1 шт.;
  • цукор – 0,5 ч. л.;
  • сіль – 0,5 ч. л.;
  • сода – 0,5 ч. л.;
  • куряче філе – 250 г;
  • зелена цибуля – 50 г;

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе нарізати на дрібні шматочки.
  2. Цибулю дрібно нарізати, додати до м'яса.
  3. Яйце збити з сіллю та цукром, додати кефір, підігріти до 40 градусів, перемішати.
  4. Поступово додати борошно, перемішати.
  5. Додати соду, перемішати.
  6. Долати до тіста нарізане куряче філе з цибулею, перемішати.
  7. Додати олію, перемішати.
  8. Викладати тісто ложкою на розігріту з олією сковороду, обсмажувати до рум'яної скоринки.

А якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо також приготувати рулетики з ковбасою за рецептом "Телеграфа". Вони з’їдаються до останньої крихти та ніколи не набридають.