"Королівські" млинці перетворять будь-яке застілля на прийом: рецепт, який усі питатимуть
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19634
Відмінно і до свята, і до сніданку, і на перекус
Не за горами одне з найвеселіших свят — Масляна. Досвідчені кулінари вже шукають різні рецепти млинців, щоб здивувати близьких. Якщо ж хочеться побалувати близьких королівською стравою, то й млинці потрібно готувати "Королівські".
Їхнім рецептом діляться "Добрі новини". Секрет – в особливій підготовці вершкового масла, завдяки якій млинці вийдуть неймовірно ніжними, ароматними та ніжним смаком. Спробувавши раз, захочеться готувати їх знову і знову.
Як приготувати "Королівські" млинці
Інгредієнти:
- пшеничне борошно — 125 г;
- цукор – 30 гм;
- сіль — 1 щіпка;
- яйце – 110 г;
- яєчний жовток – 20 г;
- молоко тепле – 250 мл;
- вершкове масло – 50 г.
Спосіб приготування:
- Вершкове масло відправляємо в сотейник із товстим дном, ставимо на маленький вогонь на 5 хвилин. Коли у нього з’явиться легкий горіховий аромат і масло набуде коричневого кольору, вимикаємо і даємо трохи охолонути.
- В окремій мисці змішуємо борошно із цукром та сіллю. Туди ж відправляємо два цілі яйця та один великий жовток, все ретельно перемішуємо.
- У масу, що вийшла, додаємо тепле молоко і підготовлене масло. Знову все ретельно перемішуємо.
- Змащуємо сковороду невеликою кількістю масла, за допомогою половника виливаємо невелику кількість тіста, рівномірно розподіляємо та обсмажуємо з обох боків до золотистості.
- Готові млинці згортаємо трубочкою і подаємо з цукром та шматочком лимона.
Рекомендуємо також скуштувати млинці з маком. Вони виходять незвичними.