"Королівські" млинці перетворять будь-яке застілля на прийом: рецепт, який усі питатимуть

Читать на русском
Автор
19640
Млинці вийдуть особливими
Млинці вийдуть особливими. Фото https://presa.com.ua/

Відмінно і до свята, і до сніданку, і на перекус

Не за горами одне з найвеселіших свят — Масляна. Досвідчені кулінари вже шукають різні рецепти млинців, щоб здивувати близьких. Якщо ж хочеться побалувати близьких королівською стравою, то й млинці потрібно готувати "Королівські".

Їхнім рецептом діляться "Добрі новини". Секрет – в особливій підготовці вершкового масла, завдяки якій млинці вийдуть неймовірно ніжними, ароматними та ніжним смаком. Спробувавши раз, захочеться готувати їх знову і знову.

Як приготувати "Королівські" млинці

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно — 125 г;
  • цукор – 30 гм;
  • сіль — 1 щіпка;
  • яйце – 110 г;
  • яєчний жовток – 20 г;
  • молоко тепле – 250 мл;
  • вершкове масло – 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло відправляємо в сотейник із товстим дном, ставимо на маленький вогонь на 5 хвилин. Коли у нього з’явиться легкий горіховий аромат і масло набуде коричневого кольору, вимикаємо і даємо трохи охолонути.
  2. В окремій мисці змішуємо борошно із цукром та сіллю. Туди ж відправляємо два цілі яйця та один великий жовток, все ретельно перемішуємо.
  3. У масу, що вийшла, додаємо тепле молоко і підготовлене масло. Знову все ретельно перемішуємо.
  4. Змащуємо сковороду невеликою кількістю масла, за допомогою половника виливаємо невелику кількість тіста, рівномірно розподіляємо та обсмажуємо з обох боків до золотистості.
  5. Готові млинці згортаємо трубочкою і подаємо з цукром та шматочком лимона.

Рекомендуємо також скуштувати млинці з маком. Вони виходять незвичними.