Залишилося трохи хліба та яєць? Приготуйте чудовий сніданок за 5 хвилин!
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Швидко, ситно, неймовірно смачно
Хто не любить смачний і ситний бутерброд? Ця універсальна страва може бути чудовим сніданком. Якщо ви шукаєте швидкий і простий рецепт, який неодмінно вас задовольнить, то цей рецепт бутерброда з яєчним салатом саме для вас.
Він готується швидко і потребує лише кілька простих складових, інформує портал simplyrecipes.
Складові:
- 1 велике зварене круто яйце, очищене та нарізане
- 1-2 столові ложки майонезу (за смаком)
- 2 столові ложки нарізаної селери
- 1 столова ложка подрібненої зеленої цибулі або цибулі
- Щіпка порошку каррі
- Сіль і свіжомелений чорний перець (за смаком)
- Листя салату
- 2 скибочки білого, пшеничного, багатозернового або житнього хліба (підсмаженого або простого)
Приготування яєчного салату:
- Подрібніть зварене круто яйце виделкою.
- Додайте майонез, селеру, зелену цибулю, порошок каррі, сіль і перець.
- Добре перемішайте ложкою.
Збирання бутерброда:
- Підсмажте хліб, якщо ви хочете тост.
- На один шматочок хліба покладіть листя салату.
- Зверху викладіть яєчний салат.
- Накрийте другим шматочком хліба.
Поради:
- Можете додати до яєчного салату інші складові, такі як тертий сир, подрібнений огірок або оливки.
- Замість майонезу можна використовувати грецький йогурт.
- Для більш ситного бутерброда додайте до нього скибочку шинки, бекону або лосося.
До речі, хліб для страви ви легко приготуєте вдома. Також ми розповідали, як приготувати котлету по-київськи.