Ви приготуєте салат за 10 хвилин до приходу гостей: чотири інгредієнти — й страва на столі

Читать на русском
Автор
42798
Салат виходить дуже пікантним
Салат виходить дуже пікантним. Фото napensii.ua

Вжух — і страва на столі

Салати – невід’ємний інгредієнт не лише повсякденного, а й святкового меню. Якщо набрид звичний олів’є, оселедець під "Шубою", пропонуємо пофантазувати з крабовим салатом.

Класичний салат з крабовими паличками ми готуємо з вареним рисом, яйцями, консервованою кукурудзою та заправляємо все майонезом. Проте рецепт "На пенсії" дуже відрізняється — у ньому немає звичних інгредієнтів, але є оливки та пекінська капуста. Такий салат виходить легким, освіжаючим, смачним і водночас дуже ситним. Ви приготуєте його за лічені хвилини, але так само швидко і з’їсте.

Як приготувати салат з крабовими паличками та оливками.

Інгредієнти:

  • крабові палички – 200 г;
  • оливки без кісточок — 4 ст. л.;
  • пекінська капуста – половина качана;
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • майонез, сіль та перець – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
  2. Розморожуємо крабові палички, чистимо та нарізаємо соломкою.
  3. Оливки нарізаємо кружальцями, пекінську капусту тонкими півкільцями.
  4. У салатнику поєднуємо підготовлені інгредієнти. Солимо, перчимо на смак, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

А якщо залишилося трохи крабових паличок, запікайте їх у тісті. Ви здивуєтеся результатом.