Ви приготуєте салат за 10 хвилин до приходу гостей: чотири інгредієнти — й страва на столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 42739
Вжух — і страва на столі
Салати – невід’ємний інгредієнт не лише повсякденного, а й святкового меню. Якщо набрид звичний олів’є, оселедець під "Шубою", пропонуємо пофантазувати з крабовим салатом.
Класичний салат з крабовими паличками ми готуємо з вареним рисом, яйцями, консервованою кукурудзою та заправляємо все майонезом. Проте рецепт "На пенсії" дуже відрізняється — у ньому немає звичних інгредієнтів, але є оливки та пекінська капуста. Такий салат виходить легким, освіжаючим, смачним і водночас дуже ситним. Ви приготуєте його за лічені хвилини, але так само швидко і з’їсте.
Як приготувати салат з крабовими паличками та оливками.
Інгредієнти:
- крабові палички – 200 г;
- оливки без кісточок — 4 ст. л.;
- пекінська капуста – половина качана;
- курячі яйця – 2 шт.;
- майонез, сіль та перець – за смаком.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Розморожуємо крабові палички, чистимо та нарізаємо соломкою.
- Оливки нарізаємо кружальцями, пекінську капусту тонкими півкільцями.
- У салатнику поєднуємо підготовлені інгредієнти. Солимо, перчимо на смак, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
А якщо залишилося трохи крабових паличок, запікайте їх у тісті. Ви здивуєтеся результатом.