Якщо хочеться їсти, але не хочеться готувати: із цим рецептом ви вирішите проблему на раз-два

Читать на русском
Автор
20090
Такий швидкий сніданок вам сподобається
Такий швидкий сніданок вам сподобається. Фото shuba.life

Ніяких більше бутербродів та вівсянки вранці

Ви любите тоненькі млинці з різноманітними начинками, але не любите їх готувати? У нас є для вас чудова ідея!

Разом зі Shuba пропонуємо приготувати чудові млинці з лаваша з овочами та сиром – це просто, швидко та економно! Така страва урізноманітнить ваше повсякденне меню, та й подавати їх можна на сніданок, обід, вечерю або перекус. Хрусткі та ситні млинці не залишать вас байдужими.

Як приготувати млинці з лаваша з овочами та сиром

Інгредієнти на 4 порції:

  • тонкий лаваш — 4 шт.;
  • томати – 2 шт.;
  • перець болгарський червоний – 1 шт.;
  • перець жовтий – 1 шт.;
  • світ моцарела – 250 г;
  • бринза — 250 г;
  • сіль, перець чорний мелений – на свій смак;
  • олія соняшникова – 60 мл.

Спосіб приготування:

  1. Овочі ретельно миємо та обсушуємо. Помідори нарізаємо невеликими скибочками, очищаємо перці від серцевини та нарізаємо тонкою соломкою.
  2. Моцарелу натираємо на велику тертку, а нарізаємо бринзу маленькими кубиками.
  3. Розкладаємо на робочій поверхні листя лаваша та розкладаємо на них овочі. Солимо, перчимо, викладаємо бринзу і посипаємо тертою моцарелою. Кожен лаваш загортаємо конвертиком.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і викладаємо лаваші. Обсмажуємо їх по кілька хвилин із кожного боку до золотистого кольору.

Вірменський лаваш – відмінний інгредієнт для швидких страв. Наприклад, з ним можна приготувати смачні рулетики з сиром і зеленню або ліниву самсу.