Якщо хочеться їсти, але не хочеться готувати: із цим рецептом ви вирішите проблему на раз-два
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 20090
Ніяких більше бутербродів та вівсянки вранці
Ви любите тоненькі млинці з різноманітними начинками, але не любите їх готувати? У нас є для вас чудова ідея!
Разом зі Shuba пропонуємо приготувати чудові млинці з лаваша з овочами та сиром – це просто, швидко та економно! Така страва урізноманітнить ваше повсякденне меню, та й подавати їх можна на сніданок, обід, вечерю або перекус. Хрусткі та ситні млинці не залишать вас байдужими.
Як приготувати млинці з лаваша з овочами та сиром
Інгредієнти на 4 порції:
- тонкий лаваш — 4 шт.;
- томати – 2 шт.;
- перець болгарський червоний – 1 шт.;
- перець жовтий – 1 шт.;
- світ моцарела – 250 г;
- бринза — 250 г;
- сіль, перець чорний мелений – на свій смак;
- олія соняшникова – 60 мл.
Спосіб приготування:
- Овочі ретельно миємо та обсушуємо. Помідори нарізаємо невеликими скибочками, очищаємо перці від серцевини та нарізаємо тонкою соломкою.
- Моцарелу натираємо на велику тертку, а нарізаємо бринзу маленькими кубиками.
- Розкладаємо на робочій поверхні листя лаваша та розкладаємо на них овочі. Солимо, перчимо, викладаємо бринзу і посипаємо тертою моцарелою. Кожен лаваш загортаємо конвертиком.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією і викладаємо лаваші. Обсмажуємо їх по кілька хвилин із кожного боку до золотистого кольору.
Вірменський лаваш – відмінний інгредієнт для швидких страв. Наприклад, з ним можна приготувати смачні рулетики з сиром і зеленню або ліниву самсу.