Чому капці - це не найкращий подарунок: як вони можуть накликати біду

Читать на русском
Автор
708
Капці можуть бути не лише зручним взуттям для дому
Капці можуть бути не лише зручним взуттям для дому. Фото Телеграф

Ця річ не завжди підходить для подарунка

Ви любите ходити по дому в теплих і зручних капці? Ви вважаєте, що це гарний подарунок для рідних і друзів? Але чи знаєте ви, що домашнє взуття може мати приховані небезпеки для вашої долі?

Чому не можна носити капці

За народними повір'ями, капці — це не просто засіб для збереження тепла і комфорту. Вони також є символом лінощів, бездумства і невдач. Якщо ви постійно ходите в тапочках, то ви ризикуєте стати пасивним, апатичним і безцільним. Ви також можете привертати до себе злу долю, хвороби і борги.

Ось деякі правила, які слід дотримуватися, щоб уникнути негативного впливу:

  • Не ходіть в капцях по сходах, балконах і підлозі. Це може призвести до падіння, травм і нещасних випадків.
  • Не варто приходити в капцях на роботу, на зустріч або на свято. Це може свідчити про вашу несерйозність, неуважність і нещирість.
  • Не потрібно ходити в них поза будинком. Це може принизити ваш авторитет, пошкодити вашу репутацію і зменшити вашу удачу.
  • Не ходіть в капцях, якщо вони зношені, розбиті або не вашого розміру. Це може погано вплинути на ваше здоров'я, фінансовий стан і стосунки.

Чому не можна дарувати капці

За народними повір'ями, капці — це також не найкращий подарунок для рідних і друзів. Вони можуть мати приховане значення, яке не сподобається одержувачеві. Ось декілька прикладів:

  • Дарувати капці коханому або коханій — це означає, що ви хочете його або її позбутися. Вони символізують розлучення, розставання або зраду.
  • Дарувати капці батькам або дідусю і бабусі — це означає, що ви хочете їх поспішити до могили. Вони символізують старість, слабкість і смерть.
  • Дарувати капці дітям або онукам — це означає, що ви хочете їх обмежити в розвитку. Вони символізують невміння, невдачу і безперспективність.

Тому, якщо ви хочете зробити приємний і корисний подарунок, краще обрати щось інше, ніж капці. А якщо ви все ж отримали капці в подарунок, то не поспішайте їх одягати. Ви можете віддати їх комусь іншому, викинути їх або здати на благодійність.

Нагадаємо, що звичайний віник може стати причиною вашого нещастя, якщо не дотримуватися певних правил при його використанні. Також ви можете дізнатися, чому наші предки не вбивали павуків у будинку, і яке значення мають ці тварини для вашої удачі.