Як не допустити, щоб віник став причиною вашого нещастя: 3 поради, які варто дотримуватися

Читать на русском
Автор
5673
Віник може стати поганим знаком та розплідником бактерій
Віник може стати поганим знаком та розплідником бактерій. Фото Телеграф

Предмети для прибирання здавна асоціювалися у наших предків з очищенням енергетики

Символом чистоти, порядку і добробуту здавна у наших предків був віник. Але чи знаєте ви, що він має свої правила користування і таємниці, які можуть вплинути на ваше життя і долю? Віник не варто віддавати комусь, а також дуже важливо знати, куди і як його поставити у будинку, щоб не наробити собі проблем.

Перша заборона: не ставте віник за дверима квартири або будинку. За давньою народною мудрістю, віник, який може мести не тільки сміття, а й управляти потоками енергії, у стані спокою здатний блокувати її рух. Отже, розміщений за дверима, він не дасть позитивним потокам ззовні потрапити у приміщення. Проте, саме таким чином краще ставити віника, якщо ви чекаєте неприємних гостей чи поганих новин.

Друга заборона: не ставте віник за дверима спальні. Спальня — це місце для відпочинку, релаксації і кохання. Вона повинна бути наповнена гармонією, спокоєм і романтикою. Але якщо ви поставите віник за дверима спальні, то порушите цю атмосферу. Віник буде нагадувати вам про роботу, обов'язки і проблеми. Він також може привертати до себе негативну енергію, яка буде заважати вашому сну і стосункам.

Третя заборона: не ставте віник за дверима туалету або ванної кімнати. Туалет і ванна — це місця для очищення та гігієни. Вони повинні бути чистими і свіжими. Але якщо ви поставите віник за дверима цих кімнат, то створите собі непотребну смердючу проблему. Вологий віник буде швидко гнити і пліснявіти. В ньому будуть розводитися бактерії і паразити. Все це буде видавати неприємний запах і шкодити вашому здоров'ю.

Раніше ми писали про те, як і чим чистити віник, оскільки мало хто про це знає. Також ми розкрили несподівану, але дуже корисну хитрість — чому варто надівати на віник поліетиленовий пакет. Це може допомогти вам зберегти віник у чистоті і сухості, а також захистити його від пилу і комах.