"А я віддам тобі своє сердечко": ONUKA зворушила фанатів фото з дітьми

Читать на русском
Автор
2706
Ната Жижченко з дітьми
Ната Жижченко з дітьми. Фото www.instagram.com/onukaofficial

Частину фотографій співачка зробила у своєму родовому будинку

Українська співачка Ната Жижченко, яка очолює гурт Onuka та нещодавно народила донечку, поділилась зі своїми шанувальниками милими кадрами з дітьми. Зірка показала, як виглядають її молодша донечка Ліна та 3-річний син Сашко.

Фото з крихіткою і хлопчиком артистка виклала у своєму Instagram. Вона також написала ліричний підпис: "А я віддам тобі своє сердечко або трохи Сіверщини". Жижченко показала фото зі своїми двома маленькими дітьми, також майстерню у своєму родовому будинку та гарне фото на фоні поля.

Частина фотографій була зроблена в родинному будинку Нати, куди вона торік переїхала з її чоловіком, музичним продюсером Євгеном Філатовим, який також є учасником гурту Onuka. 100-літній будинок розташований у Чернігові. Тепер вони проводять там багато часу разом з дітьми.

Нагадаємо, що Світлана Тарабарова нещодавно народила свою третю дитину — донечку Поліну. Вона показала, як швидко схудла після пологів і похизувалася своєю стрункою фігурою у стильному образі. Тим часом телеведуча Марічка Падалко розповіла, що проведе відпустку на Закарпатті разом з дітьми і коханим, якому дали 10 днів відпочинку.