Сподобається навіть тим, хто не любить рибу: рецепт котлет з тріски
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ці котлети чудово замінять м'ясні у період посту.
Риба – це не лише смачний та корисний продукт, але й джерело вітамінів та мікроелементів. Вона чудово підходить для приготування різноманітних страв, в тому числі й котлет. Також, пропонуємо вам рецепт морквяних пісних котлет.
Сьогодні ми поділимося з вами рецептом рибних котлет з тріски, які стануть чудовою альтернативою м'ясним котлетам. Ці котлети ніжні, соковиті та ароматні, а завдяки трісці — ще й багаті на корисні речовини. Про це пише Рецепти Джуренко.
Інгредієнти:
- 500 г філе тріски
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 1 лоджка білого хліба, замоченого в молоці
- 1 ст. л. вершкового масла
- Сіль та перець за смаком
- Паніровка (борошно, сухарі)
- Олія для смаження
Приготування:
- Філе тріски подрібнити блендером або м'ясорубкою.
- Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
- Додати цибулю до рибного фаршу.
- Додати яйце, замочений хліб, сіль та перець.
- Ретельно перемішати всі інгредієнти.
- Сформувати з фаршу котлети.
- Обваляти котлети в паніровці.
- Обсмажити котлети на олії з обох боків до золотистої скоринки.
- Готові котлети можна подавати з гарніром (картопля, рис, макарони) та свіжими овочами.
Порада:
Для більш соковитих котлет можна додати до фаршу трохи вершків або сметани.
Також ми розповідали, як дуже смачно замаринувати скумбрію. Раніше ми ділились рецептом простих рогаликів.