Без молока, яєць та масла: цим смачних рогаликів виходить гора за копійки

Читать на русском
Автор
Прості та смачні солодощі до чаю
Прості та смачні солодощі до чаю. Фото Портал "Пляшка"

Простий рецепт рогаликів у піст

Ми ділились рецептом апетитного печива на розсолі. Тепер розповідаємо, як у піст приготувати смачні рогалики з начинкою. Такі рогалики готуються без молока, яєць і масла, тому виходять бюджетними і навіть дієтичними.

Рецептом поділились на порталі "Пляшка". Для них можна використовувати будь-яку густу начинку.

Інгредієнти:

  • 200 мл води
  • 200 мл рафінованої олії
  • 600 г борошна
  • 2 ч.л. розпушувача
  • дрібка солі
  • 4 ст. л цукру
  • ванільний цукор

Спосіб приготування:

  1. У теплу воду додаємо олію, цукор. Також кладемо дрібку солі та ванільний цукор і все ретельно перемішуємо.
  2. Додаємо, просіюючи, до майбутнього тіста борошно і розпушувач. Замішуємо м'яке, еластичне тісто з консистенцією, як на вареники.
  3. Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо тісто на 30 хвилин — відпочити. Після цього тісто ділимо на З частини.
  4. Кожну отриману частину розкочуємо у коло і ділимо ще на 12 частин. На край кожної викладаємо начинку і скручуємо у формі рогалика.
  5. Викладаємо рогалики на пергаментний папір. Випікаємо при 180"С приблизно 30 хвилин. Коли рогалики остигнуть, посипаємо цукровою пудрою.

Солодощі виходять дуже смачними, тісто апетитне, розсипчасте. Також ми ділились рецептом апетитного печива з начинкою.