Без молока, яєць та масла: цим смачних рогаликів виходить гора за копійки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Прості та смачні солодощі до чаю](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/0a/818c6953-67780fde29e98e13e47055d4afb6d0aa.png?v=1298_1)
Простий рецепт рогаликів у піст
Ми ділились рецептом апетитного печива на розсолі. Тепер розповідаємо, як у піст приготувати смачні рогалики з начинкою. Такі рогалики готуються без молока, яєць і масла, тому виходять бюджетними і навіть дієтичними.
Рецептом поділились на порталі "Пляшка". Для них можна використовувати будь-яку густу начинку.
Інгредієнти:
- 200 мл води
- 200 мл рафінованої олії
- 600 г борошна
- 2 ч.л. розпушувача
- дрібка солі
- 4 ст. л цукру
- ванільний цукор
Спосіб приготування:
- У теплу воду додаємо олію, цукор. Також кладемо дрібку солі та ванільний цукор і все ретельно перемішуємо.
- Додаємо, просіюючи, до майбутнього тіста борошно і розпушувач. Замішуємо м'яке, еластичне тісто з консистенцією, як на вареники.
- Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо тісто на 30 хвилин — відпочити. Після цього тісто ділимо на З частини.
- Кожну отриману частину розкочуємо у коло і ділимо ще на 12 частин. На край кожної викладаємо начинку і скручуємо у формі рогалика.
- Викладаємо рогалики на пергаментний папір. Випікаємо при 180"С приблизно 30 хвилин. Коли рогалики остигнуть, посипаємо цукровою пудрою.
Солодощі виходять дуже смачними, тісто апетитне, розсипчасте. Також ми ділились рецептом апетитного печива з начинкою.