Такі рибні котлети розлетяться "гарячими": приготуйте їх з картоплею

Читать на русском
Автор
На кожен день для всієї сім'ї
На кожен день для всієї сім'ї. Фото baluvanagalya.com.ua

Цю страву зможе приготувати навіть новачок

Любителі риби ймовірно куштували її у будь-яких варіаціях: смажили, тушкували з овочами, запікали у пікантному соусі або варили смачну уху. Сьогодні ми пропонуємо приготувати незвичайні рибні котлетки.

Готуються вони із додаванням картоплі, що робить їх смак незвичайним. А рецептом з нами поділилися на порталі "Своїми руками".

Як приготувати рибні котлети з картоплею

Інгредієнти:

  • риба (філе минтаю, тріски, щуки та ін.) – 300-400 г;
  • картопля – 200-300 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • сухарі панірувальні дрібні – 1-2 ст.л.;
  • чорний перець;
  • сіль;
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Філе риби пропустити через м'ясорубку.
  2. Цибулю нарізати кубиками, обсмажити на олії до золотистості.
  3. Картоплю відварити до готовності, зробити із неї пюре, воно має бути густим та щільним.
  4. Змішати рибу, цибулю та картоплю.
  5. Посолити, поперчити, вбити яйце, перемішати.
  6. Якщо фарш вийшов занадто рідким, додати трохи сухарів для досягнення потрібної консистенції.
  7. Миску з фаршем поставити у холодильник на годину.
  8. Сформувати котлети, обсмажити їх до готовності з обох боків, спершу без кришки, а потім під кришкою.

А якщо ви любите рибу, пропонуємо запекти її в духовці. За цим рецептом вона виходить неймовірно смачною і з хрусткою скоринкою.