Такі рибні котлети розлетяться "гарячими": приготуйте їх з картоплею
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Цю страву зможе приготувати навіть новачок
Любителі риби ймовірно куштували її у будь-яких варіаціях: смажили, тушкували з овочами, запікали у пікантному соусі або варили смачну уху. Сьогодні ми пропонуємо приготувати незвичайні рибні котлетки.
Готуються вони із додаванням картоплі, що робить їх смак незвичайним. А рецептом з нами поділилися на порталі "Своїми руками".
Як приготувати рибні котлети з картоплею
Інгредієнти:
- риба (філе минтаю, тріски, щуки та ін.) – 300-400 г;
- картопля – 200-300 г;
- цибуля – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- сухарі панірувальні дрібні – 1-2 ст.л.;
- чорний перець;
- сіль;
- олія для смаження
Спосіб приготування:
- Філе риби пропустити через м'ясорубку.
- Цибулю нарізати кубиками, обсмажити на олії до золотистості.
- Картоплю відварити до готовності, зробити із неї пюре, воно має бути густим та щільним.
- Змішати рибу, цибулю та картоплю.
- Посолити, поперчити, вбити яйце, перемішати.
- Якщо фарш вийшов занадто рідким, додати трохи сухарів для досягнення потрібної консистенції.
- Миску з фаршем поставити у холодильник на годину.
- Сформувати котлети, обсмажити їх до готовності з обох боків, спершу без кришки, а потім під кришкою.
А якщо ви любите рибу, пропонуємо запекти її в духовці. За цим рецептом вона виходить неймовірно смачною і з хрусткою скоринкою.