Простий кулінарний трюк: як приготувати рибні котлети особливо соковитими

Читать на русском
Автор
728
Деталі та нюанси для смачних котлет із риби
Деталі та нюанси для смачних котлет із риби. Фото seafoodbysykes.com

Страву можна приготувати особливо соковитою, якщо знати, як

Ми розповідали, як приготувати найніжніший гуляш. Тепер ділимось секретами та лайфхаками, які дозволять зробити рибні котлети смачними та соковитими.

Дуже часто котлети з риби виходять пересушеними, а то й взагалі мають легку гірчинку. Та, якщо знати деякі нюанси, цих недоліків можна уникнути. Як це зробити, розповіли на Pixelinform.

Пропорції

На 800 грамів філе риби беремо половину склянки вівсяних пластівців, середню цибулину та одне яйце. Не забудьте борошно — додавати його слід дозовано, щоб не зробити котлети жорсткими. Кількох столових ложок цілком вистачить.

Спосіб подрібнення

Бажано використовувати блендер. Він не лише значно полегшить процедуру, а й допоможе страві набути чудової текстури. Можна також скористатись м’ясорубкою.

Дайте фаршу відпочити

Фарш, який ви замішали, потрібно вкрити плівкою. Його слід на одну годину залишити в холодильнику. Після цього можна додати нарізану зелень та спеції. Вимішавши фарш ще раз, можна формувати котлети.

Смажити страву слід на попередньо розігрітій сковороді та на середньому вогні. Викладаємо котлети та смажимо їх до золотистої скоринки з одного боку. Як тільки перевертаємо — на кілька хвилин накриваємо сковороду кришкою і вже так доводимо до готовності.

Так можна приготувати особливо апетитні та соковиті котлети. Також ми розповідали, що додати у фарш для кращого смаку.