Нереально смачні котлетки до великоднього посту: бюджетний рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Завдяки горіхам котлети виходять не тільки смачними, а й ситними
Ми розповідали, як приготувати смачні рибні котлети, які не треба смажити. Тепер ділимось рецептом апетитних морквяних котлет. Вони не лише смачні, а й дуже ситні та корисні.
Страва стане чудовою альтернативою м'ясу у вашому раціоні. Їх легко приготувати, а інгредієнти прості та доступні кожному. Рецептом поділились на порталі "Порадниця".
Інгредієнти:
- 650 г сирої моркви
- 50 г волоських горіхів
- 50 г манної крупи
- 1 середня цибулина
- 1 чайна ложка солі
- 1 чайна ложка хмелі-сунелі
- олія
- панірувальні сухарі
Спосіб приготування:
- Відварити моркву до м'якості. Натерти моркву на дрібній тертушці.
- Підсушити волоські горіхи на сухій сковороді. Подрібнити горіхи на крихту.
- Змішати терту моркву, горіхову крихту, сіль, хмелі-сунелі. Додати манну крупу, перемішати.
- Залишити фарш на 20 хвилин. В цей час дрібно нарізати цибулю. Обсмажити цибулю до золотистого кольору.
- Додати охолоджену цибулю до фаршу. Скуштувати, за необхідності додати приправи на свій смак.
- Сформувати з фаршу невеликі котлети. Обваляти котлети в панірувальних сухарях.
- Розігріти олію на сковороді. Обсмажити котлети з обох боків до хрусткої скоринки (приблизно по 3 хвилини з кожного боку).
Подавайте морквяні котлети з йогуртом або улюбленим соусом. Також ми розповідали, як дуже смачно замаринувати скумбрію.