Такі рибні котлети можна навіть у піст: що до них додати, щоб не розпадались

Читать на русском
Автор
Нереально соковита та ніжна страва з корисної рибки
Нереально соковита та ніжна страва з корисної рибки. Фото 1000.menu

Котлети не розвалюються та залишаються апетитними

Тим, хто дотримується посту, хочеться урізноманітнити своє меню, зробити його ситним та смачним. Так, можна приготувати грибну юшку або пісні голубці.

Чудовим варіантом також будуть рибні котлети у ті дні, коли дозволяється їсти рибу. А щоб вони не розпадалися, до страви можна додати батон, інформують на Instagram-сторінці "olena_mykolaivna56".

Як приготувати рибні котлети

Інгредієнти:

  • філе морської риби – 600 г;
  • три скибочки батона;
  • цибуля – 2 шт. (середні);
  • сіль, приправи – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Філе будь-якої риби перекрутити разом з розмоченими у воді скибочками батона.
  2. Додати потерту цибулю, сіль, приправи, добре перемішати, залишити на 10 хвилин.
  3. Вологими руками сформувати котлети.
  4. Обваляти котлети в панірувальних сухарях або залишити без них.
  5. Викласти котлети на розігріту сковорідку з олією.
  6. Смажити на невеликому вогні з обох сторін під кришкою до готовності.

А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати її у вершковому соусі. Вона готується за лічені хвилини й виходить смачною та ніжною.