Додайте до кекса цей інгредієнт і домашні зметуть його за секунду: простий рецепт на кожен день
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
За цим рецептом випічка завжди виходить дуже смачна.
Кокосовий кекс – це не просто десерт, це справжня кулінарна мандрівка на тропічний острів, де багатство кокосового смаку та аромату дарує вам відчуття безтурботного раю. Сьогодні ми поділимося з вами секретами приготування ідеального кокосового кексу, який стане вашим улюбленим доповненням до ранкової кави чи чаю. А якщо ви любите шоколад, пропонуємо звернути увагу на рецепт шоколадного кекса.
Інгредієнти:
- 150 г вершкового масла
- 150 г цукру
- 3 яйця
- 180 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- 100 г кокосової стружки
- 100 мл кокосового молока
- 1/2 ч. л. ванілі
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180°C.
- Збийте вершкове масло з цукром до пишної маси.
- Додайте яйця по одному, збиваючи після кожного додавання.
- Просійте борошно з розпушувачем, додайте до яєчної суміші, перемішайте.
- Додайте кокосову стружку, кокосове молоко та ваніль, перемішайте до однорідності.
- Вилийте тісто у форму для кексів, застелену пергаментом.
- Випікайте кекс протягом 40-50 хвилин, до золотистого кольору.
Порада:
- Для більш насиченого кокосового смаку:
- Додайте до тіста кокосову есенцію або трохи тертого кокосу.
- Прикрасьте кекс кокосовою стружкою, шоколадною глазур'ю, свіжими ягодами або шматочками ананаса.
А якщо ви любите смачну випічку пропонуємо приготувати ніжні синнабони з найсмачнішою поливкою. Раніше ми розповідали, як приготувати паску без борошна.