Вийдуть з першого разу: ніжні сіннабони з найсмачнішою поливкою

Читать на русском
Автор
27409
В міру пряні, з ароматом кориці та ніжним вершковим сиром
В міру пряні, з ароматом кориці та ніжним вершковим сиром. Фото filizhanka.top

Здобні булочки з корицею та вершковим кремом готуються досить просто

Багато господинь не бажають працювати із дріжджовим тістом, побоюючись, що воно може не піднятися. Однак знаючи деякі секрети його приготування, можна хоч щодня готувати найсмачнішу випічку.

Ароматні булочки з корицею готують досить просто, а результат приємно вражає. А який аромат в квартирі під час приготування! рецептом смакоти з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".

Як приготувати сіннабони

Інгредієнти:

Тісто

  • молоко – 300 мл;
  • борошно – 4 склянки;
  • цукор – 5 ст. л.;
  • вершкове масло – 60 гр.;
  • яйця – 1 шт.;
  • щіпка солі;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • швидкі дріжджі – 1 уп. (10 г)

Начинка

  • вершкове масло — 70 г;
  • мелена кориця – 2.5-3 ч. л.;
  • цукор – 6 ст. л.;

Глазур

  • вершки 10% – 150 мл;
  • м’який вершковий сир – 140 г;
  • вершкове масло – 40-50 г;
  • цукор – 3-4 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. У теплому молоці розмішати дріжджі з цукром та 1 столовою ложкою борошна. Накрити та відставити на 20 хвилин.
  2. Додати розтоплене тепле вершкове масло, вбити яйце, додати сіль з ванільним цукром та змішати до однорідності.
  3. Поступово додати просіяне борошно, замішуючи тісто спершу ложкою, а потім руками. Сформувати кулю, покласти в миску, залишити на годину.
  4. Тим часом зробити начинку, змішавши цукор, корицю та м'яке вершкове масло.
  5. Тісто розділити на дві частини, кожну розкотити та рівномірно розмазати начинку трохи відступаючи від краю.
  6. Звертаємо рулети.
  7. Нарізати рулети на шматочки товщиною близько 2,5 см, викласти на застелене пергаментом деко, накрити та залишити на 20 хвилин.
  8. Випікати у розігрітій до 180 градусів близько 25 хвилин.
  9. Швиденько приготувати крем, збивши усі інгредієнти для глазурі міксером, та залити ним булочки.

А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо також приготувати тертий пиріг з варенням за рецептом "Телеграфа". Приємна кислинка, солодкий корж і хрумка апетитна крихта — цей пиріг вище всяких похвал.