Лише два інгредієнти та трохи терпіння: як приготувати домашнє морозиво, наче з магазину
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Ви зможете готувати таке морозиов хоч щодня, адже рецепт дуже простий.
Сьогодні ми поділимося з вами рецептами приготування домашнього морозива, яке подарує вам незабутні смакові враження. Також, пропонуємо звернути увагу на рецепт сінабонів з шоколадом.
Переваги домашнього морозива:
Натуральні інгредієнти: ви можете використовувати лише свіжі та якісні продукти, без штучних добавок та консервантів.
Різноманіття смаків: не обмежуйте свою фантазію! Додайте до морозива фрукти, ягоди, шоколад, горіхи, цукати – все, що вам подобається.
Простота приготування: приготувати домашнє морозиво легко та просто, з цим завданням впорається навіть дитина.
Рецепти домашнього морозива:
1. Вершкове морозиво:
- 500 мл молока
- 200 мл вершків
- 100 г цукру
- 4 жовтки
- 1 стручок ванілі
Приготування:
1. Змішайте молоко, вершки, цукор та ваніль в каструлі.
2. Доведіть суміш до кипіння, постійно помішуючи.
3. Збийте жовтки до пишної піни.
4. Поступово влийте гарячу молочну суміш в жовтки, постійно помішуючи.
5. Перелийте суміш назад в каструлю і варіть на повільному вогні до загустіння.
6. Остудіть суміш і заморозьте в морозивниці або в контейнері для морозива.
2. Фруктове морозиво:
- 300 г ягід (полуниця, малина, чорниця)
- 200 мл йогурту
- 100 г цукру
- 1 ст. л. лимонного соку
Приготування:
1. Збийте ягоди, йогурт, цукор та лимонний сік в блендері до однорідної маси.
2. Перелийте суміш в контейнер для морозива і заморозьте.
Також, пропонуємо звернути увагу на рецепт кекса з 5 інгредієнтів. Крім того, вам буде цікаво приготувати кекси без молока та яєць.