Лише два інгредієнти та трохи терпіння: як приготувати домашнє морозиво, наче з магазину

Читать на русском
Автор
Домашнє морозиво стане незабутньою насолодою для кожного  (зображення створено за допомогою ШІ)
Домашнє морозиво стане незабутньою насолодою для кожного (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ви зможете готувати таке морозиов хоч щодня, адже рецепт дуже простий.

Сьогодні ми поділимося з вами рецептами приготування домашнього морозива, яке подарує вам незабутні смакові враження. Також, пропонуємо звернути увагу на рецепт сінабонів з шоколадом.

Переваги домашнього морозива:

Натуральні інгредієнти: ви можете використовувати лише свіжі та якісні продукти, без штучних добавок та консервантів.

Різноманіття смаків: не обмежуйте свою фантазію! Додайте до морозива фрукти, ягоди, шоколад, горіхи, цукати – все, що вам подобається.

Простота приготування: приготувати домашнє морозиво легко та просто, з цим завданням впорається навіть дитина.

Рецепти домашнього морозива:

1. Вершкове морозиво:

  • 500 мл молока
  • 200 мл вершків
  • 100 г цукру
  • 4 жовтки
  • 1 стручок ванілі

Приготування:

1. Змішайте молоко, вершки, цукор та ваніль в каструлі.

2. Доведіть суміш до кипіння, постійно помішуючи.

3. Збийте жовтки до пишної піни.

4. Поступово влийте гарячу молочну суміш в жовтки, постійно помішуючи.

5. Перелийте суміш назад в каструлю і варіть на повільному вогні до загустіння.

6. Остудіть суміш і заморозьте в морозивниці або в контейнері для морозива.

2. Фруктове морозиво:

  • 300 г ягід (полуниця, малина, чорниця)
  • 200 мл йогурту
  • 100 г цукру
  • 1 ст. л. лимонного соку

Приготування:

1. Збийте ягоди, йогурт, цукор та лимонний сік в блендері до однорідної маси.

2. Перелийте суміш в контейнер для морозива і заморозьте.

Також, пропонуємо звернути увагу на рецепт кекса з 5 інгредієнтів. Крім того, вам буде цікаво приготувати кекси без молока та яєць.