Смачніше, ніж морозиво: просто візьміть ряжанку, какао та желатин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1616
Готується просто із звичайних продуктів
Любителі шоколаду, напевно, вже приготували багато страв з нього. Наприклад, можна приготувати шоколадний чизкейк, шоколадне морозиво чи шоколадний кекс у склянці за п’ять хвилин.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом ще однієї смакоти, спосіб приготування якої точно опиниться у вашій кулінарній книзі. Йдеться про десерт із ряжанки з желатином, інформують на Instagram-сторінці "nyam_nyaamm".
Як приготувати шоколадний десерт із ряжанки
Інгредієнти:
- ряжанка 2,5% — 500 мл;
- цукор — 20 г;
- какао — 40 г;
- желатин — 15 г;
- вода — 100 мл;
Спосіб приготування:
- До ряжанки додати цукор, перемішати.
- Додати просіяне какао, перемішати, щоб не було грудочок.
- Желатин розчинити, як написано в інструкції, добре перемішати.
- Додати желатин до шоколадної суміші та знову перемішати віночком.
- Викласти масу в креманки чи силіконову форму, поставити на ніч у холодильник.
А якщо ви любитель шоколаду, рекомендуємо приготувати ароматні шоколадні трюфелі за рецептом "Телеграфа". Їх можна зробити з начинкою з горішків, шматочків сухофруктів чи мармеладу.