Як у найкращих кондитерських Парижа: рецепт сінабонів з шоколадом

Читать на русском
Автор
Сінабони стануть улюбленим десертом вашої сім'ї   (зображення створено за допомогою ШІ) Новина оновлена 02 квітня 2024, 10:11
Сінабони стануть улюбленим десертом вашої сім'ї (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Цей неперевершений десерт зможе приготувати навіть новачок.

Сінабони з шоколадом — це справжня насолода для шанувальників солоденького. Ця ароматна випічка з м'яким тістом та солодко-шоколадною начинкою просто тане у роті. Готуючи їх вдома, ви зможете не лише насолодитися свіжими смаколиками, а й порадувати своїх близьких цими витворами кулінарного мистецтва. Також, пропонуємо звернути увагу на рецепт пончиків.

Інгредієнти

Почнемо з підготовки необхідних інгредієнтів. Вам знадобиться для тіста: 1 склянка молока, 1/3 склянки цукру, 2 столові ложки дріжджів, 1 яйце, 1/3 склянки масла, 4 склянки борошна, 1/2 чайної ложки солі. Для начинки: 1 склянка коричневого цукру, 2 столові ложки какао, 1/2 склянки розтопленого масла, 1 склянка нарізаного шоколаду.

Приготування тіста

Розігрійте молоко, додайте дріжджі та цукор і залиште на 5-10 хвилин, щоб дріжджі активувалися. Додайте розтоплене масло, яйце, сіль і поступово доливайте борошно, змішуючи до однорідності. Замісіть м'яке тісто і залиште його під ковдрою на 1 годину для підйому.

Приготування начинки

У склянці розтопіть масло, додайте коричневий цукор та какао, добре перемішайте. Розкатайте підняте тісто на прямокутник, розподіліть по ньому шоколадну начинку. Зверніть тісто в рулет і наріжте на кусочки.

Випічка:

Розмістіть тісто на пекарському листі, залиште їх на ще 30 хвилин для підйому. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Печіть сінабони протягом 20-25 хвилин, доки вони не стануть золотистими.

Також, пропонуємо звернути увагу на рецепт кекса з 5 інгредієнтів. Крім того, вам буде цікаво приготувати кекси без молока та яєць.