Один бюджетний засіб забезпечить ідеальну чистоту вашій підлозі: що треба додати у воду

Читать на русском
Автор
Не залишиться жодного розводу
Не залишиться жодного розводу. Фото Freepik

Засіб для миття підлоги треба обирати відповідно до покриття

Ідеальне прибирання неможливе без миття підлоги. Очистити її і не залишити розводів — завдання з зірочкою. Однак є один простий засіб, який забезпечить сяяння підлозі. Раніше ми розповідали, як очистити швабру, а тепер ділимося, який засіб додати у воду для миття підлоги.

Різні покриття підлоги потребують різних засобів, щоб не залишалося розводів. Про це розповіли на realsimple.

Що додати у воду для миття підлоги

Мийний засіб. Він ідеально видалить забруднення із керамічної плитки, герметичної деревини, ламінату, вінілу та лінолеуму і не залишить розводів. 5-10 крапель засобу треба розвести у 10 л води.

Спирт. Цей засіб видалить мікроби та позбавить підлогу від неприємного запаху. Також, якщо на поверхні є цвіль чи грибок, спирт з ними впорається. Його можна використовувати для миття ламінату, листяної деревини, герметичної плитки, вінілу. На 10 л води треба додати 50-100 г засобу.

Оцет. Цей бюджетний засіб також бореться з бактеріями. За допомогою нього можна очищувати плитку, вініл, лінолеум та ламінат. У воді треба розмішати 50 мл оцту і вимити підлогу.

Раніше "Телеграф" розповідав, що треба зробити під час прибирання, щоб вдома пахло, як у дорогому спа. Вам знадобиться простий засіб.