Масниця ще не закінчилася: сьогодні приготуйте сирні млинці із зеленню
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4469
Смачні, ароматні, оригінальні млинці для всієї родини
Свято Масляна вже практично добігає кінця, але ще є кілька днів побалувати себе та близьких смачними млинцями. І якщо ви вже готували їх з маком, начинкою під соусом бешамель, а також за арабським рецептом, то ми пропонуємо ще один рецепт смачних ласощів.
Йдеться про сирні млинці із зеленню — вони чудово підійдуть до солоної начинки. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "daysof1861".
Як приготувати млинці із зеленню
Інгредієнти:
- 150 г твердого сиру;
- 150 г борошна;
- 350-400 мл молока;
- 1 чайна ложка розпушувача;
- 2 яйця;
- 2 столові ложки соняшникової олії;
- кріп;
- 0,5 ч. л солі;
- 1 ч. л цукру.
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці збити яйця із сіллю та цукром.
- Додати молоко, збити.
- Просіяти молоко та розпушувач, перемішати, щоб не було грудочок.
- Сир натерти на дрібній тертці, додати в тісто, перемішати.
- Кріп дрібно нарізати, додати в тісто.
- Влити олію, перемішати. За бажанням можна додати трохи часнику.
- Смажити млинці на розігрітій із соняшниковою олією сковороді до золотистості з обох боків.
Раніше "Телеграф" писав, як приготувати млинці на кефірі. А якщо хочеться чогось незвичайного, пропонуємо рецепт "королівських" млинців.