Масниця ще не закінчилася: сьогодні приготуйте сирні млинці із зеленню

Читать на русском
Автор
4469
Млинці з яскравим смаком та кольором
Млинці з яскравим смаком та кольором. Фото 1000.menu

Смачні, ароматні, оригінальні млинці для всієї родини

Свято Масляна вже практично добігає кінця, але ще є кілька днів побалувати себе та близьких смачними млинцями. І якщо ви вже готували їх з маком, начинкою під соусом бешамель, а також за арабським рецептом, то ми пропонуємо ще один рецепт смачних ласощів.

Йдеться про сирні млинці із зеленню — вони чудово підійдуть до солоної начинки. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "daysof1861".

Як приготувати млинці із зеленню

Інгредієнти:

  • 150 г твердого сиру;
  • 150 г борошна;
  • 350-400 мл молока;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 2 яйця;
  • 2 столові ложки соняшникової олії;
  • кріп;
  • 0,5 ч. л солі;
  • 1 ч. л цукру.

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці збити яйця із сіллю та цукром.
  2. Додати молоко, збити.
  3. Просіяти молоко та розпушувач, перемішати, щоб не було грудочок.
  4. Сир натерти на дрібній тертці, додати в тісто, перемішати.
  5. Кріп дрібно нарізати, додати в тісто.
  6. Влити олію, перемішати. За бажанням можна додати трохи часнику.
  7. Смажити млинці на розігрітій із соняшниковою олією сковороді до золотистості з обох боків.

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати млинці на кефірі. А якщо хочеться чогось незвичайного, пропонуємо рецепт "королівських" млинців.