Виходить, як у дорогому ресторані: незрівнянний мигдальний пиріг за 30 хвилин

Читать на русском
Автор
Ласуни будуть підкорені
Ласуни будуть підкорені. Фото gotovimdoma.pp.ua

Апетитно, швидко, просто

Існує чимало рецептів швидкої випічки, яка рятує, коли хочеться чогось смачного до чаю або можуть прийти гості. У таких випадках можна спекти пиріг з яблуками або звернути увагу на випічку зі смачною заливкою та мигдальними пелюстками.

Готувати такий пиріг нескладно, а на смак він виходить просто незрівнянним. Рецептом із нами поділилися на порталі "Готуємо вдома".

Як приготувати пиріг з мигдальними пелюстками

Інгредієнти:

Бісквіт

  • яйце — 4 шт.
  • манка — 50 г;
  • цукор — 50 г;
  • борошно — 100 г;

Заливання

  • молоко — 250 мл;
  • цукор — 50 г;
  • щіпка ваніліну;

Крем

  • молоко — 600 мл;
  • яйце — 2 шт.;
  • цукор — 70 г;
  • крохмаль кукурудзяний — 30 г;
  • щіпка ваніліну;
  • мигдальні пелюстки — 70 г;

Спосіб приготування:

  1. Збити яйця з цукром до густої піни.
  2. До збитої маси додати манну крупу і просіяне борошно, акуратно перемішати лопаткою до однорідності.
  3. Вилити тісто у форму, змащену олією, розподілити по всій формі.
  4. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
  5. Тим часом приготувати заливку. Для цього в тепле молоко висипати цукор та ванілін, перемішати та відставити убік.
  6. Для крему в каструлю вбити яйця, висипати цукор, крохмаль і ванілін, перемішати до однорідності.
  7. Влити трохи молока, перемішати до однорідного стану, долити молоко, що залишилося, поставити каструлю на плиту.
  8. Варити крем, постійно помішуючи, до загустіння, готовий крем прибрати з плити.
  9. У готовому коржі зробити шпажкою багато отворів та залити заливкою. Коли заливка вбереться, вилити гарячий крем на пиріг і розподілити його по всій випічці.
  10. Присипати пиріг мигдальними пелюстками, дати пирогу охолонути та нарізати на шматочки.

Готовий пиріг подаємо з найсмачнішим чаєм і насолоджуємось. Близькі вас поцілують за таке чаювання.