"Три склянки" — і в духовку: найпростіший рецепт пирога
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 114059
Простий рецепт — і фантастичний результат
Чи є щось простіше і смачніше за звичну шарлотку? Є — і це насипний пиріг із яблуками "Три склянки".
Назву випічка отримала за те, що для її приготування вам не знадобляться ваги. Візьміть одну склянку, за допомогою якої відміряйте однакову кількість головних інгредієнтів — а решту зробить духовка. Така проста у приготуванні випічка за рецептом "Важно знать" виходить ніжною та соковитою всередині.
Як приготувати насипний пиріг з яблуками "Три склянки"
Інгредієнти:
- 1,5 кг яблук;
- 1 склянка манної крупи;
- 1 склянка цукру;
- 2 ч. л. розпушувача;
- 1 склянка борошна;
- дрібка солі;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 150 г замороженого вершкового масла.
Спосіб приготування:
- Змішуємо борошно, цукор, манну крупу, ванільний цукор, розпушувач. Все ретельно перемішуємо до однорідного стану та ділимо на 4 рівні частини.
- Яблука зі шкіркою натираємо на тертці, отриману масу ділимо на 3 рівні частини.
- На дно застеленої пергаментом форми висипаємо одну порцію сухого тіста і рівномірно розподіляємо його. Зверху викладаємо третину яблук і повторюємо шари, доки закінчаться підготовлені інгредієнти. Останнім має бути шар тіста.
- Зверху натираємо заморожене вершкове масло, виделкою проробляємо в пирозі дірочки та відправляємо на 50-70 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку.
Готовий пиріг подаємо з найсмачнішим чаєм і насолоджуємось. Близькі вас поцілують за таке чаювання.