Тане у роті: рецепт ніжного сирного печива

Читать на русском
Автор
Сирне печиво маэ приємний аромат та ніжний смак  (зображення створено за допомогою ШІ) Новина оновлена 18 березня 2024, 11:20
Сирне печиво маэ приємний аромат та ніжний смак (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як приготувати сирне печиво.

Сирне печиво — це не просто десерт, це спогад про дитинство, затишок та тепло домашнього вогнища. Його ніжний аромат та приємний смак дарують відчуття радості та комфорту.

Сьогодні ми поділимося з вами рецептом сирного печива, яке відрізняється простотою приготування, оригінальною формою та неймовірним смаком. Про це пише Уніан.

Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 1 яйце
  • 200 г сиру твердого
  • 250 г борошна
  • 1/2 ч. л. соди
  • Ваніль за смаком

Приготування:

  1. Вершкове масло кімнатної температури збийте з цукром до пишної маси.
  2. Додайте яйце та знову збийте.
  3. Сир натріть на дрібній тертці та додайте до масляної суміші. Перемішайте.
  4. Борошно просійте з содою та ваніллю. Поступово додайте до сирної маси, замішуючи м'яке тісто.
  5. Тісто загорніть у харчову плівку та відправте в холодильник на 30 хвилин.
  6. Розігрійте духовку до 180°C.
  7. З тіста сформуйте кульки розміром з волоський горіх.
  8. Викладіть кульки на деко, застелене пергаментом, злегка притисніть їх долонею, щоб вийшли "поцілунки".
  9. Випікайте печиво 15-20 хвилин до золотистого кольору.

Порада:

  • За бажанням, у тісто можна додати горіхи, родзинки або цукати.
  • Печиво можна зробити різнокольоровим, додавши до частини тіста харчовий барвник.
  • Сирне печиво "Поцілунок сонця" чудово поєднується з чаєм, кавою або молоком.

Не бійтеся експериментувати з рецептом печива, додаючи ваші улюблені інгредієнти та створюючи оригінальні форми. Здивуйте своїх близьких та друзів ароматним та смачним частуванням, яке подарує їм тепло та радість!

З кисломолочного сиру можна також приготувати незвичайний коржик. А якщо ви любите торти, рекомендуємо приготувати торт із трьох інгредієнтів за рецептом "Телеграфа".