Одного "Білого тюльпана" завжди буде мало: цікавий спосіб використати яйця, що залишилися після Великодня

Читать на русском
Автор
Незвичайна закуска "Білі тюльпани"
Незвичайна закуска "Білі тюльпани". Фото mandarynka.com.ua

Таку закуску із задоволенням приготують та із задоволенням з’їдять

Чи приготували багато різних крашенок і не з’їли за свята? Ми пропонуємо з них приготувати незвичайні "квіти".

Ця незвичайна закуска з яєць — чудовий спосіб доїсти яйця, що залишилися після свят. Страва не тільки ситна, а й незвичайна на вигляд. Близькі із задоволенням допомагатимуть і готувати, і їсти такі "Білі тюльпани". Незвичайним рецептом ділиться "Мандаринка".

Як приготувати закуску "Білі тюльпани"

Інгредієнти:

  • 9 варених курячих яєць;
  • 180 г плавленого сиру;
  • 40 г майонезу;
  • 2 зубчики часнику;
  • зелень;
  • сіль, перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Варені курячі яйця чистимо від шкаралупи. На гострому кінці кожного робимо хрестоподібний надріз, акуратно дістаємо жовток і перекладаємо миску.
  2. Жовтки ретельно розминаємо вилкою. Солимо, перчимо, додаємо плавлений сир, майонез та пропущений через прес часник.Все ретельно перемішуємо.
  3. Масу, що вийшла, перекладаємо в кондитерський мішок і акуратно начиняємо яєчні білки таким чином, щоб вони були схожі на бутони тюльпанів.
  4. На тарілку викладаємо зелену цибулю та розкладаємо яйця у вигляді квіток.

З яєць, що залишилися після свята, також можна приготувати буряковий салат. Він виходить не лише смачним, а й корисним.