Припиніть так робити: через що ваш смартфон швидко "сідає"

Читать на русском
Автор
1021
Зайве клацання на телефоні "садить" акумулятор
Зайве клацання на телефоні "садить" акумулятор. Фото Телеграф

Ви вважаєте, що робите краще, але ні

Довговічність батареї вашого смартфона залежить не тільки від якості зарядного пристрою, але і від багатьох інших факторів. Часто ми робимо помилки під час заряджання мобільного телефону, які негативно позначаються на його батареї. Наприклад, залишаємо телефон підключеним до зарядки на всю ніч або використовуємо функції, які швидко розряджають батарею.

Простий лайфхак допоможе вашому телефону довше залишатися зарядженим. Його суть полягає в тому, щоб не закривати всі програми та додатки на смартфоні одночасно. Про це пише bestlifeonline.

Як це працює

Хоча може здатися, що залишення відкритими безлічі програм призведе до швидкої розрядки батареї, насправді це може виявитися ефективнішим у довгостроковій перспективі. Фахівці стверджують, що закриття всіх програм та їх подальше повторне відкриття фактично більше розряджають акумулятор, ніж якщо б ви просто залишали їх одночасно працювати.

Раніше ми писали, що екстремальні температури – одна з основних причин пошкодження смартфонів. Температурний режим дуже важливий для мобільного телефону.