Ви робите це дуже часто: дві помилки під час зарядки телефона

Читать на русском
Автор
27192
Довга зарядка шкодить батареї смартфона
Довга зарядка шкодить батареї смартфона. Фото Телеграф

Акумулятору швидко прийде кінець

Багато факторів можуть пошкодити акумулятор мобільного телефону. Існує принаймні дві звички, які можуть завдати шкоди батареї вашого гаджета.

Якщо ви дотримуєтеся простих правил, можна значно продовжити термін служби акумулятора вашого смартфона. Перше – не використовувати телефон під час заряджання. Друге правило полягає в тому, щоб не залишати мобільний пристрій підключеним до зарядного пристрою на всю ніч, пише msn.

Використання смартфона, коли він заряджається

Найчастіше виникає бажання використовувати телефон, коли він перебуває на зарядці. Однак відмова від цієї звички допоможе акумулятору заряджатися більш ефективно. Використання телефону під час заряджання знижує швидкість процесу і може становити потенційну небезпеку для пристрою через можливе перегрівання.

Зарядка всю ніч

Якщо ви довго залишаєте гаджет на зарядці, це може призвести не лише до надмірного заряду. У довгостроковій перспективі це може призвести до пошкодження акумулятора та скорочення його терміну служби. Ідеальним варіантом буде уникнути тривалого перебування телефону на зарядці.

Раніше ми писали, як правильно повинен зберігатись смартфон, якщо він не використовується. Важливі правила заряджання.