Три нехитрі способи прискорити зарядку свого телефону: не всі "юзери" знають

Читать на русском
Автор
4725
Врахуйте кілька нюансів під час заряджання смартфона
Врахуйте кілька нюансів під час заряджання смартфона. Фото Телеграф

Так ви можете заощадити четверть часу

Іноді потрібно швидко зарядити власний телефон. Крім швидкої зарядки телефону, існують інші способи скоротити час, який пристрій проводить на звичайній зарядці від розетки.

Видання Makeuseof пише, що є принаймні 3 методи, що дозволяють прискорити зарядку гаджета без шкоди для самого пристрою. Прості маніпуляції можуть скоротити час зарядки на чверть, що дуже корисно, коли потрібно швидко відновити заряд батареї.

Як швидко зарядити телефон

  1. Активація режиму "У літаку". Перш ніж під’єднати телефон до зарядного пристрою, перемкніть телефон у режим літака. Це може прискорити процес зарядки на 25%. Щоб активувати режим "В літаку", просто проведіть пальцем вниз по панелі повідомлень і торкніться відповідного значка. Також можна перейти до "Параметри" > "Мережа та Інтернет" > "Режим літака".
  2. Вимкнення пристрою. Якщо ваш телефон вимкнено, він буде заряджатися набагато швидше. Не буде нічого, що могло б споживати заряд акумулятора під час заряджання.
  3. Відмова від користування телефоном. Якщо ви не можете вимкнути телефон під час заряджання через необхідність бути в курсі подій, намагайтеся не використовувати його занадто активно, поки він підключений до зарядного пристрою.

Додамо, що також слід уникати запуску "важких" додатків, таких як ігри, які можуть нагрівати пристрій та уповільнювати зарядку, що негативно вплине на акумулятор. Ми писали, що екстремальні температури – одна з основних причин пошкодження смартфонів. Іншими словами, не варто грати в ігри, дивитися відео чи гортати соціальні мережі, коли ваш телефон заряджається.

Раніше ми писали, як прискорити зарядку пристрою iPhone. Варто скористатися розумними хитрощами.