Близькі будуть називати вас ніндзя: швидкий спосіб нашаткувати капусту
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 550
![Настільки просто, що впорається навіть дитина](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/f7/da4a4061-5cefcf8ad8f2cbd0a3c54d8534a6bf74.jpg?v=4194_1)
Ви впораєтеся з цим на раз-два
Улюблена тушкована капуста, фантастичні пиріжки, різноманітні капустяні салати – без цього овочів неможливо уявити нашу кухню. Однак нарізати її — не найпростіша і найулюбленіша справа кулінарів. Качан великий, його незручно тримати в руках і процес триває довгий час.
Разом з "Важно знать" розповімо, як швидко і просто нашаткувати капусту і навіть без додаткових пристроїв. Ви готуватимете улюблені страви набагато частіше!
Як швидко нашаткувати капусту
Безперечно, можна це зробити за допомогою звичайного ножа. Однак такий спосіб забирає багато часу, а шматочки овочів виходять різного розміру.
Деякі шаткують капусту в блендері. Однак такий спосіб також не ідеальний. Річ у тому, що при такій обробці з овочів виділяється багато соку і капуста втрачає вітаміни.
Набагато краще подрібнювати овоч за допомогою спеціальної терки для капусти. Однак і цей варіант має недолік — шматочки овочів виходять занадто великими та підходять не для всіх страв.
Ідеальний метод шаткування капусти — за допомогою звичайної тертки. Просто розріжте капусту на 3-4 частини та натріть на звичайну терку. Всього п’ять хвилин часу — і ви впоралися із завданням, шматочки овочів будуть однакового невеликого розміру, а сік залишиться всередині.
Подрібнили капусту? Тепер можна її смачно замаринувати !