Американський сніданок за лічені хвилини: рецепт неймовірно смачних панкейків

Читать на русском
Автор
1230
Ласощі, які не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих (фото створене з допомогою ШІ)
Ласощі, які не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Пухкі, смачні та ніжні панкейки — ідеальний сніданок для гарного настрою!

Млинці – це безперечна класика, яку обожнюють всі. Але коли мова заходить про пухкі та повітряні панкейки, то тут вже йдеться про справжню насолоду! Їхня легка текстура та ніжний смак дарують незабутні враження, роблячи сніданок справжнім святом.

Спробуйте приготувати пухкі американські млинці за цим рецептом від food.obozrevatel. Ви будете приємно здивовані їх простотою та божественним смаком.

Складові:

  • Молоко — 350 мл
  • Пшеничне борошно — 250 г
  • Рослинна олія — 4 ст. л.
  • Цукор — 4-5 ст. л.
  • Сіль — дрібка
  • Яйця — 3 шт.

Приготування:

  1. Відокремте білки від жовтків.
  2. До жовтків додайте цукор і збийте міксером до пишної маси.
  3. Влийте молоко до жовтків і збийте міксером.
  4. Просійте борошно через сито в яєчну суміш і збийте міксером до однорідності.
  5. Додайте олію до тіста і перемішайте.
  6. До білків додайте дрібку солі і збийте міксером.
  7. Обережно змішайте білки з тістом.
  8. Розігрійте сковороду на середньому вогні.
  9. Викладайте тісто на сковороду ложкою, формуючи невеликі млинці.
  10. Смажте млинці з обох сторін до золотистого кольору.
  11. Подавайте млинці з фруктами, медом, шоколадом, кленовим сиропом або іншими топінгами.

Поради:

  • Щоб млинці вийшли пишними, не перемішуйте тісто занадто сильно.
  • Смажте млинці на середньому вогні, щоб вони не підгоріли.
  • Якщо млинці прилипають до сковороди, змастіть її невеликою кількістю вершкового масла.
  • Можна додати в тісто ванільний екстракт, корицю або інші спеції.
  • Замість молока можна використовувати кефір або йогурт.

Найкраще до таких панкейків подати домашню "Нутеллу " або згущене молоко. Смачного.