У сотні разів смачніше і дешевше за магазинну: готуємо вдома "Нутеллу"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10368
Цю смакоту будете їсти банками
Солодка тягуча "Нутелла", намазана на пишні оладки, шматок свіжого хліба або тендітного крекера — солодкі мрії кожної дитини, та й дорослих. Але якщо є сумніви як покупний крем, можна приготувати її самому.
Разом із Shuba ми пропонуємо бюджетний рецепт приготування "Нутелли" вдома. Приготувати її не складе великої праці, а задоволення ви отримаєте багато.
Як приготувати "Нутеллу"
Інгредієнти на 6 порцій:
- фундук — 150 г;
- молоко — 0.5 склянки;
- цукор — 3 ст. л.;
- борошно пшеничне — 1 ст. л.;
- ванілін — 1 ч. л.;
- какао-порошок — 3 ст. л.;
- масло вершкове — 80 г.
Спосіб приготування:
- Розігріваємо духовку до 170 градусів та відправляємо фундук на 5-10 хвилин. Як тільки горіхи підрум’яняться, дістаємо їх, трохи охолоджуємо, чистимо від лушпиння та подрібнюємо за допомогою блендера.
- Окремо змішуємо цукор, борошно, ванілін та какао.
- У каструлю наливаємо молоко, доводимо до кипіння. Як тільки воно починає закипати, вогонь зменшуємо до мінімуму і порціями додаємо цукрову суміш, постійно помішуючи.
- Коли суміш стане однорідною, додаємо вершкове масло і добре перемішуємо до його повного розчинення. Після цього додаємо подрібнений фундук і ретельно перемішуємо віночком до однорідного стану.
Охолоджуємо "Нутеллу" та намазуємо на чіабату за рецептом "Телеграфа". Смачного.