Смачна вечеря — це просто і швидко: так курочку ви ще не готували
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2427
Відмінна альтернатива замість звичайної курки
Куряче м’ясо – універсальний продукт. Скільки страв можна з нього приготувати: і куряча грудка з овочами в духовці, і рис з куркою та овочами на сковороді, і курячий суп з галушками.
Сьогодні разом із "Фокусом" ми приготуємо незвичайну страву — курячі стегна з апельсинами. Ця швидка і легка м’ясна страва ви приготуєте за лічені секунди, а ваші близькі задоволення отримають нереальне. Перевіримо?
Як приготувати курку з апельсинами
Інгредієнти:
- 6 курячих стегенець;
- 3 апельсини;
- борошно;
- 1/2 склянки білого вина;
- сіль, спеції;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Чистимо апельсини та видавлюємо з них сік.
- Курячі стегна з усіх боків обсипаємо борошном і обсмажуємо на сковороді з олією до золотистості.
- До м’яса додаємо біле вино і тушкуємо, доки алкоголь не випарується. Після цього додаємо половину отриманого апельсинового соку і готуємо на середньому вогні близько 30 хвилин, періодично перевертаючи. Солимо, перчимо м’ясо.
- Готові стегенця викладаємо на тарілку. На дно сковороди виливаємо апельсиновий сік, що залишився, і ложку борошна, перемішуємо і даємо загуснути.
- В отриманий соус викладаємо курку, вимикаємо вогонь та приправляємо спеціями.
Готову курочку прикрашаємо за бажанням тертою апельсиновою цедрою і подаємо з улюбленим гарніром. Смачного.