Якщо хочеться відпочити від свята, вас виручить курячий суп із галушками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4629
Порятунок після свят та в холодну пору року
Під час довгоочікуваних різдвяних та новорічних свят іноді хочеться перепочити та поласувати простою та легкою стравою. Саме тому ми пропонуємо вам рецепт курячого супу з галушками.
Це справжній порятунок під час свят, коли хочеться легкої, але смачної та ситної страви. Насичений м’ясний бульйон з овочами та шматочками курки разом з акуратними галушками за рецептом Shuba змусить вас з нетерпінням чекати на обід.
Як приготувати курячий суп з галушками
Інгредієнти на 4 порції:
- вода — 2 л;
- курятина — 300 г;
- картопля — 2 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- спеції — до свого смаку;
- лавровий лист — 2 шт.;
- сіль, перець чорний мелений, зелень — до свого смаку
Для тесту;
- борошно пшеничне — 100 г;
- яйця курячі — 1 шт.;
- вода — 30 г;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче м’ясо миємо, відварюємо протягом 30 хвилин у підсоленій воді.
- Цибулю і моркву чистимо, миємо, нарізаємо соломкою і додаємо в бульйон. Картоплю також миємо, чистимо, нарізаємо брусочками та відправляємо в каструлю.
- Для приготування галушок у мисці змішуємо борошно, яйце, воду та сіль. Замішуємо круте прісно тісто, розкочуємо в пласт завтовшки 1 см і нарізаємо квадратиками.
- Галушки відправляємо в бульйон і перемішуємо. Варимо протягом 10 хвилин, додаємо лавровий лист, спеції, сіль, перець до смаку та зелень і вимикаємо.
Подавати суп можна з вірменським лавашем за рецептом "Телеграфа". Ви отримаєте справжнє задоволення.