Якщо хочеться відпочити від свята, вас виручить курячий суп із галушками

Читать на русском
Автор
4629
Неймовірно поживний супчик з галушками
Неймовірно поживний супчик з галушками

Порятунок після свят та в холодну пору року

Під час довгоочікуваних різдвяних та новорічних свят іноді хочеться перепочити та поласувати простою та легкою стравою. Саме тому ми пропонуємо вам рецепт курячого супу з галушками.

Це справжній порятунок під час свят, коли хочеться легкої, але смачної та ситної страви. Насичений м’ясний бульйон з овочами та шматочками курки разом з акуратними галушками за рецептом Shuba змусить вас з нетерпінням чекати на обід.

Як приготувати курячий суп з галушками

Інгредієнти на 4 порції:

  • вода — 2 л;
  • курятина — 300 г;
  • картопля — 2 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • спеції — до свого смаку;
  • лавровий лист — 2 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений, зелень — до свого смаку

Для тесту;

  • борошно пшеничне — 100 г;
  • яйця курячі — 1 шт.;
  • вода — 30 г;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче м’ясо миємо, відварюємо протягом 30 хвилин у підсоленій воді.
  2. Цибулю і моркву чистимо, миємо, нарізаємо соломкою і додаємо в бульйон. Картоплю також миємо, чистимо, нарізаємо брусочками та відправляємо в каструлю.
  3. Для приготування галушок у мисці змішуємо борошно, яйце, воду та сіль. Замішуємо круте прісно тісто, розкочуємо в пласт завтовшки 1 см і нарізаємо квадратиками.
  4. Галушки відправляємо в бульйон і перемішуємо. Варимо протягом 10 хвилин, додаємо лавровий лист, спеції, сіль, перець до смаку та зелень і вимикаємо.

Подавати суп можна з вірменським лавашем за рецептом "Телеграфа". Ви отримаєте справжнє задоволення.