Спочатку фото в Інстаграм, і тільки потім — з’їсти: фантастична вечеря з кількох курячих грудок

Читать на русском
Автор
5902
М’ясо вийде неймовірно ситним
М’ясо вийде неймовірно ситним. Фото vazhnoznat.com

Рецепт смачної страви для всієї родини

Куряче м’ясо — найчастіший "гість" на наших столах. Приголомшливі супи, дивовижні салати, незвичайна курочка в банановій шкірці — це лише маленький перелік страв із цього продукту.

Але скільки б ми не експериментували, все одно хочеться під рукою мати перевірений рецепт смачної, ситної вечері. Тому разом із "Важно знать" поділимося, як запекти курячу грудку з овочами та сирною курочкою. Ніжні відбивні із соковитим курячим м’ясом та цікавою овочевою начинкою стануть головною родзинкою і сімейної вечері, і святкового столу. І від смаку, і від подачі страви будуть у захваті й дорослі, і діти.

Як приготувати курячу грудку з овочами в духовці

Інгредієнти:

  • 600 г курячої грудинки;
  • 2 невеликі зубчики часнику;
  • 150 г твердого сиру;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • 1 ст. л. рафінованої рослинної олії;
  • 1 цибулина середнього розміру;
  • 100 г помідор чері;
  • 3 варені курячі яйця;
  • 1 ч. л. сушених трав;
  • 1 ч. л. паприки;
  • сіль, чорний мелений перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо, нарізаємо шматочками порційними та відбиваємо з кожного боку. Далі солимо, перчимо, натираємо спеціями та відправляємо в холодильник на 15 хвилин.
  2. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, помідори – невеликими шматочками, дрібно нарізаємо зелень. Яйця та 50 г твердого сиру натираємо на великій тертці, часник пропускаємо через прес. Все змішуємо, додаємо майонез і ретельно перемішуємо.
  3. Куряче філе відправляємо на змащене олією деко, зверху на м’ясо викладаємо овочеву начинку, зверху додаємо 100 г натертого твердого сиру. Відправляємо куряче філе на 20-25 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку.

Раніше "Телеграф" розповідав, як обрати якісне м’ясо. Жоден продавець вас не обдурить.