Щоб не готувати окремо гарнір: рецепт рису з куркою та овочами на сковороді
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 8126
Вам сподобається ця страва за простоту та смак
Приготування ситної вечері для всієї родини – справа не легка, особливо після важкого робочого дня. У цьому випадку завжди стануть у пригоді легкі в приготуванні страви.
Саме такою стравою сьогодні разом із happybearfood вас і порадуємо. Вам не потрібно окремо готувати м’ясо та гарнір — це страва "два в одному". Страва вийде не тільки смачною, а й ситною.
Як приготувати рис з куркою та овочами на сковороді
Інгредієнти:
- куряче філе – 400 г;
- рис – 150 г;
- цибуля ріпчаста — 1 маленька;
- половина болгарського перцю;
- морква – 1 невелика;
- олія оливкова – для смаження;
- вода – 400 г;
- сіль, перець чорний мелений, петрушка — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, нарізаємо шматочками та трохи обсмажуємо на сильному вогні з додаванням оливкової олії.
- Овочі моїм і чистимо. Моркву натираємо на великій тертці, перець та цибулю дрібно нарізаємо. Додаємо підготовлені овочі до сковороди з м’ясом і обсмажуємо протягом 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
- Рис ретельно промиваємо, додаємо в сковороду до м’яса та овочів. Все солимо, перчимо, додаємо лавровий лист та улюблені приправи.
- Заливаємо все водою, накриваємо кришкою і доводимо до кипіння. Після цього готуємо на мінімальному вогні ще 20 хвилин. Через вказаний час вимикаємо вогонь і залишаємо рис із м’ясом під кришкою ще на 15 хвилин.
А на десерт можна приготувати лаваш із яблуками. Побалуйте близьких смакотою!