Смачно та дуже просто: рецепт теплого салату з гарбузом та печінкою

Читать на русском
Автор
3869
Гарбуз є чудовою основою для багатьох страв (зображення створено за допомогою ШІ) Новина оновлена 03 січня 2024, 10:29
Гарбуз є чудовою основою для багатьох страв (зображення створено за допомогою ШІ)

Ми підкажемо вам рецепт салату з гарбузом

Гарбуз є чудовою основою для багатьох страв, як солодких, так і солодких. Одною з них є теплий салат з гарбузом та печінкою.

Цей салат поєднує в собі ніжний смак гарбуза з пікантністю печінки. Він ідеально підійде для теплого обіду або вечері, а також для святкового столу.

Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза
  • 200 г печінки
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 зубчики часнику
  • 100 мл сметани
  • 50 мл рослинної олії
  • 1 чайна ложка солі
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю

Приготування:

  1. Гарбуз очистіть від шкірки та насіння та наріжте кубиками.
  2. Цибулю та моркву очистіть і наріжте кубиками.
  3. Часник дрібно порубаєте.
  4. Печінку промийте, обсушіть і наріжте шматочками.
  5. У сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте цибулю та моркву до м'якості.
  6. Додайте до овочів печінку і обсмажте її до готовності.
  7. Додайте до печінки гарбуз і часник і тушкуйте все разом протягом 15 хвилин.
  8. Заправте салат сметаною, сіллю та перцем.

Для більш насиченого смаку салату можна додати до нього трохи спецій, таких як коріандр, каррі або паприка.

Теплий салат з гарбузом та печінкою — це смачна та корисна страва, яка ідеально підійде для осіннього меню. Спробуйте приготувати її і переконайтеся в цьому самі!

Раніше ми розповідали, скільки можна зберігати салати після свят.