Смачно та дуже просто: рецепт теплого салату з гарбузом та печінкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3869
Ми підкажемо вам рецепт салату з гарбузом
Гарбуз є чудовою основою для багатьох страв, як солодких, так і солодких. Одною з них є теплий салат з гарбузом та печінкою.
Цей салат поєднує в собі ніжний смак гарбуза з пікантністю печінки. Він ідеально підійде для теплого обіду або вечері, а також для святкового столу.
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза
- 200 г печінки
- 1 цибулина
- 1 морква
- 2 зубчики часнику
- 100 мл сметани
- 50 мл рослинної олії
- 1 чайна ложка солі
- 1/2 чайної ложки чорного перцю
Приготування:
- Гарбуз очистіть від шкірки та насіння та наріжте кубиками.
- Цибулю та моркву очистіть і наріжте кубиками.
- Часник дрібно порубаєте.
- Печінку промийте, обсушіть і наріжте шматочками.
- У сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте цибулю та моркву до м'якості.
- Додайте до овочів печінку і обсмажте її до готовності.
- Додайте до печінки гарбуз і часник і тушкуйте все разом протягом 15 хвилин.
- Заправте салат сметаною, сіллю та перцем.
Для більш насиченого смаку салату можна додати до нього трохи спецій, таких як коріандр, каррі або паприка.
Теплий салат з гарбузом та печінкою — це смачна та корисна страва, яка ідеально підійде для осіннього меню. Спробуйте приготувати її і переконайтеся в цьому самі!
Раніше ми розповідали, скільки можна зберігати салати після свят.