"Облегшуємося" після свят: рецепт легкого салату для тих, кому набрид майонез
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 41530
![Легкий, але ситний салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/49/15213cf4-1ebc531d47cda4e1337f3837dd83d49b.jpg?v=2991_1)
Весь секрет у незвичайній заправці
Жоден новорічний стіл не обходиться без важких салатів із майонезом. Якщо ж хочеться після свят поласувати легкими стравами, пропонуємо легкий салат із незвичайною заправкою.
Страва за рецептом Shuba вийде ситим, але не важким для шлунка. Справа в тому, що ми заправимо його соусом на основі натурального йогурту. Це те, що потрібне після новорічної ночі.
Як приготувати салат з курячого філе з ананасами
Інгредієнти на 5 порцій:
- куряче філе — 3 шт.
- ананас консервований — 150 г;
- консервована кукурудза — 200 г;
- яйця курячі — 4 шт.;
- твердий сир — 100 г.
Для заправки:
- грецький йогурт — 150 мл;
- діжонська гірчиця — 2 ст. л.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварюємо до готовності, даємо охолонути та дрібно нарізаємо.
- Яйця відварюємо круто, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Також подрібнюємо консервовані ананаси.
- У великій мисці змішуємо підготовлене куряче м’ясо, кукурудзу, ананаси та яйця. Туди ж відправляємо натертий сир.
- Для приготування соусу змішуємо натуральний йогурт, діжонську гірчицю, сіль та перець. Заправляємо їм салат, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, скільки можна зберігати салати. Ці хитрощі збережуть ваші продукти та бюджет.