"Облегшуємося" після свят: рецепт легкого салату для тих, кому набрид майонез

Читать на русском
Автор
41517
Легкий, але ситний салат
Легкий, але ситний салат. Фото shuba.life

Весь секрет у незвичайній заправці

Жоден новорічний стіл не обходиться без важких салатів із майонезом. Якщо ж хочеться після свят поласувати легкими стравами, пропонуємо легкий салат із незвичайною заправкою.

Страва за рецептом Shuba вийде ситим, але не важким для шлунка. Справа в тому, що ми заправимо його соусом на основі натурального йогурту. Це те, що потрібне після новорічної ночі.

Як приготувати салат з курячого філе з ананасами

Інгредієнти на 5 порцій:

  • куряче філе — 3 шт.
  • ананас консервований — 150 г;
  • консервована кукурудза — 200 г;
  • яйця курячі — 4 шт.;
  • твердий сир — 100 г.

Для заправки:

  • грецький йогурт — 150 мл;
  • діжонська гірчиця — 2 ст. л.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе відварюємо до готовності, даємо охолонути та дрібно нарізаємо.
  2. Яйця відварюємо круто, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Також подрібнюємо консервовані ананаси.
  3. У великій мисці змішуємо підготовлене куряче м’ясо, кукурудзу, ананаси та яйця. Туди ж відправляємо натертий сир.
  4. Для приготування соусу змішуємо натуральний йогурт, діжонську гірчицю, сіль та перець. Заправляємо їм салат, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, скільки можна зберігати салати. Ці хитрощі збережуть ваші продукти та бюджет.