Незвичайний салат із шматочка печінки: страва, яку ви не спробуєте навіть у ресторані
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2524
![Салат виходить легким та ситним](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/84/8a98662c-57e597ee20832c48b369a03548e9b84c.jpg?v=4609_1)
Страва сподобається навіть тим, хто не любить печінку
Печінка – не тільки корисний, а й дуже смачний продукт. Ми вже смажили її з цибулею та сметаною, і готували незвичайну закуску.
Якщо ж ви в пошуках незвичайної та нової рецепт страви з печінки, разом з OBOZ.UA пропонуємо здивувати близьких салатом з печінки та грибів. Смак головного інгредієнта підкреслять смажені гриби та цибулю. Завдяки яйцям страва вийде з м’яким та ніжним смаком, а огірки нададуть легкої пікантності. Саме завдяки цьому салат сподобається всім, хто його спробує.
Як приготувати салат з печінкою та грибами
Інгредієнти:
- яловича печінка — 400 р.;
- печериці — 500 р.;
- яйця — 3 шт.;
- солоні огірки — 1 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- майонез, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо маленькими кубиками та обсмажуємо на сковороді з олією до золотистості.
- Печериці чистимо і нарізаємо кубиками середнього розміру, додаємо до цибулі, солимо і смажимо до випаровування рідини, періодично помішуючи.
- Яловичу печінку миємо, варимо в підсоленій воді до готовності, охолоджуємо і нарізаємо невеликого розміру кубиками.
- Варимо круто яйця, даємо охолонути, чистимо від шкаралупи та нарізаємо маленькими кубиками. Також нарізаємо і солоні огірки.
- Підготовлені інгредієнти змішуємо в глибокі миски, солимо і перчимо до смаку. Салат заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
До речі, раніше ми розповідали, скільки можна зберігати готові салати. Ці знання вам знадобляться.