Незвичайний салат із шматочка печінки: страва, яку ви не спробуєте навіть у ресторані

Читать на русском
Автор
2524
Салат виходить легким та ситним
Салат виходить легким та ситним. Фото shuba.life

Страва сподобається навіть тим, хто не любить печінку

Печінка – не тільки корисний, а й дуже смачний продукт. Ми вже смажили її з цибулею та сметаною, і готували незвичайну закуску.

Якщо ж ви в пошуках незвичайної та нової рецепт страви з печінки, разом з OBOZ.UA пропонуємо здивувати близьких салатом з печінки та грибів. Смак головного інгредієнта підкреслять смажені гриби та цибулю. Завдяки яйцям страва вийде з м’яким та ніжним смаком, а огірки нададуть легкої пікантності. Саме завдяки цьому салат сподобається всім, хто його спробує.

Як приготувати салат з печінкою та грибами

Інгредієнти:

  • яловича печінка — 400 р.;
  • печериці — 500 р.;
  • яйця — 3 шт.;
  • солоні огірки — 1 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • майонез, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, нарізаємо маленькими кубиками та обсмажуємо на сковороді з олією до золотистості.
  2. Печериці чистимо і нарізаємо кубиками середнього розміру, додаємо до цибулі, солимо і смажимо до випаровування рідини, періодично помішуючи.
  3. Яловичу печінку миємо, варимо в підсоленій воді до готовності, охолоджуємо і нарізаємо невеликого розміру кубиками.
  4. Варимо круто яйця, даємо охолонути, чистимо від шкаралупи та нарізаємо маленькими кубиками. Також нарізаємо і солоні огірки.
  5. Підготовлені інгредієнти змішуємо в глибокі миски, солимо і перчимо до смаку. Салат заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

До речі, раніше ми розповідали, скільки можна зберігати готові салати. Ці знання вам знадобляться.