Навіть найдешевша риба буде неймовірно соковитою та смачною: секрети та техніки смаження

Читать на русском
Автор
4905
Секрети приготування риби
Секрети приготування риби. Фото shuba.life

Як зберегти соковитість риби при смаженні

Ми розповідали, як швидко почистити рибу від луски за допомогою предмета, що є на кожній кухні. Тепер ділимось секретами її приготування. Найважче завдання під час смаження будь-якої риби — зберегти її соковитість.

Впоратися з ним може не кожен кулінар, однак є деякі трюки та деталі, які допоможуть у цьому. Про них розповіли на Pixelinform.

Обережно з маринадом

Йдеться про кілька популярних інгредієнтів для маринаду, які саме до риби додавати не варто. З ними риба точно стане сухою. Йдеться про сіль та сік лимона. Загалом вони потрібні рибі, але не під час маринування — їх вводять інших етапах роботи.

Панірування

На перший погляд може здатися, що немає нічого простішого, ніж замаринувати рибу. Але це помилка. Наприклад, мало хто знає, що до сухарів під час панірування шматочків риби варто додати ложку звичайного цукру. Скоринка буде неймовірною, а це збереже вологу всередині риби.

Правильна техніка смаження

Багато кулінарів радять викладати рибу не просто на сковороду, а на шматок пергаменту або фольги з невеликою кількістю олії. І вже всю конструкцію класти на сковороду.

Також, якщо риба була заморожена, важливо її якісно розморозити. Ми розповідали, як це робити правильно.