Можна їсти ложкою: найкраща бюджетна намазка, що повинна бути у кожному холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 203384
Такий паштет можна готувати на всі свята
Ми розповідали, як приготувати дуже смачну ікру з оселедця. Тепер ділимось рецептом смачної яєчної намазки на хліб. Такі бутерброди можна готувати на всі свята — виходить дуже смачно та просто.
Ця намазка стане для вас справжньою паличкою-виручалочкою. Продукти для неї потрібні найпростіші, смак виходить відмінним. Рецептом поділились на порталі "1 хвилина".
Інгредієнти:
- яйця – 3 шт;
- крабові палички – 250 г;
- сир твердий (або плавлений сирок) – 100 г;
- часник – 2 зубчика;
- майонез, чорний перець – за смаком.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо і охолоджуємо. Натираємо їх на дрібній терці і перекладаємо у салатник.
- Також на дрібній терці натираємо твердий сир. Перекладаємо його до яєць. Крабові палички натираємо на крупній терці.
- Палички перекладаємо до інших інгредієнтів. Часник пропускаємо через прес або подрібнюємо будь-яким іншим чином. За бажанням, можна додати трохи дрібно нарізаної зелені.
- До смаку підсолюємо, кладемо перець та заправляємо майонезом. Готову намазку можна як намащувати на хліб чи грінки, так і наповнювати нею тарталетки.
Готова смачна намазка може зберігатися у холодильнику впродовж кількох днів. Також ми ділились рецептом смачного святкового салату.