Можна їсти ложкою: найкраща бюджетна намазка, що повинна бути у кожному холодильнику

Читать на русском
Автор
203384
Дуже смачна намазка на хліб
Дуже смачна намазка на хліб. Фото shuba.life

Такий паштет можна готувати на всі свята

Ми розповідали, як приготувати дуже смачну ікру з оселедця. Тепер ділимось рецептом смачної яєчної намазки на хліб. Такі бутерброди можна готувати на всі свята — виходить дуже смачно та просто.

Ця намазка стане для вас справжньою паличкою-виручалочкою. Продукти для неї потрібні найпростіші, смак виходить відмінним. Рецептом поділились на порталі "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • крабові палички – 250 г;
  • сир твердий (або плавлений сирок) – 100 г;
  • часник – 2 зубчика;
  • майонез, чорний перець – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо і охолоджуємо. Натираємо їх на дрібній терці і перекладаємо у салатник.
  2. Також на дрібній терці натираємо твердий сир. Перекладаємо його до яєць. Крабові палички натираємо на крупній терці.
  3. Палички перекладаємо до інших інгредієнтів. Часник пропускаємо через прес або подрібнюємо будь-яким іншим чином. За бажанням, можна додати трохи дрібно нарізаної зелені.
  4. До смаку підсолюємо, кладемо перець та заправляємо майонезом. Готову намазку можна як намащувати на хліб чи грінки, так і наповнювати нею тарталетки.

Готова смачна намазка може зберігатися у холодильнику впродовж кількох днів. Також ми ділились рецептом смачного святкового салату.