Ви не впізнаєте "шубу": що додати до салату, щоб стало втричі смачніше

Читать на русском
Автор
52797
Смак закуски можна легко оновити
Смак закуски можна легко оновити

Звичний салат можна приготувати значно смачніше

Оселедець під шубою — це традиційна закуска, яка має своїх прихильників, як і олів’є. До речі, ми розповідали, як приготувати його зовсім інакше — без м'яса та майонезу. Однак багатьом "шуба" встигла набриднути.

Але смак салату можна легко оновити, залишаючи при цьому всі інгредієнти. Pixelinform радить для цього додати смаку не базовим компонентам, таким як риба та овочі, а соусу — тобто, майонезу.

Що додати до майонезу для "шуби"

Добавка, на перший погляд, проста, але вона серйозно покращує смакові якості салату. Йдеться про пряні трави.

Можна використовувати як окремі компоненти, так і суміші. Кріп, майоран, чебрець фенхель не лише чудово поєднуються з майонезом, але й з іншими інгредієнтами страви. Насамперед – з оселедцем.

Спробуйте додати пряні трави до майонезу – і ви точно отримаєте покращену версію звичайного салату. Оселедець під шубою вийде неймовірно апетитним.

Від такої страви точно будуть у захваті всі гості. Також ми ділились простим рецептом ще однієї важливої закуски — холодцю.