Бюджетна "ікра", від якої не залишиться ні шматочка: хитра закуска з оселедця на Різдво та Новий рік

Читать на русском
Автор
44005
Такі бутерброди точно сподобаються гостям
Такі бутерброди точно сподобаються гостям. Фото znaj.ua

Страва виходить дуже дешевою та дуже смачною

Ми розповідали, як приготувати смачний та цікавий салат до святкового столу. Але, як відомо, закусок на застіллі багато не буває. Ділимось рецептом цікавої намазки.

Ікра з оселедця та моркви, попри простоту в приготуванні — це надзвичайно ніжна і смачна закуска. З цією намазкою будь-які закуски мають ефектний вигляд та дуже добре смакують. Рецептом поділились на порталі "Татова їжа".

Інгредієнти:

  • Оселедець солоний — 1 шт
  • Плавлений сирок — 2 шт
  • Морква — 2 шт
  • Вершкове масло — 100 г

Спосіб приготування:

  1. Оселедець оброблюємо на філе. Звільняємо його від шкіри та кісток. Робимо це ретельно.
  2. Відварюємо моркву. Коли охолоне, чистимо її. Нарізаємо на шматочки, які буде легко пропустити через м'ясорубку.
  3. Моркву, оселедець, плавлений сир та вершкове масло пропускаємо через м’ясорубку. На цьому етапі можна скуштувати закуску і, за потреби, додати сіль та перець.

Отриману масу можна мастити на хліб чи грінки, подавати на стіл тарталетках або нафарширувати нею яйця. Також ми розповідали, як приготувати цікавий салат з буряком.