Спробувавши їх, ви станете вегетаріанцем: рецепт капустяних оладок з яйцем
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 669
![Ці оладки виходять дуже ароматними та смачними (зображення створено за допомогою ШІ)](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/43/a2889df0-f4b62f47302990adf485bd32ed46f434.jpg?v=8919_1)
Ці оладки стануть улюбленою стравою вегетаріанців.
Капустяні оладки – це проста, але дуже смачна страва, яка готується з доступних інгредієнтів. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом рум'яних та ароматних капустяних оладок з яйцем, які стануть вашим улюбленим! Також, пропонуємо рецепт панкейків зі шпинатом.
Інгредієнти:
- 500 г капусти
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 2 ст. л. борошна
- 1 ст. л. манки
- 1 ч. л. розпушувача
- Сіль та перець за смаком
- Олія для смаження
Приготування:
- Нашаткyйте капусту: Капусту дрібно нашаткyйте.
- Обсмажте цибулю: Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до м'якості.
- Змішайте інгредієнти: У великій мисці змішайте капусту, обсмажену цибулю, яйце, борошно, манку, розпушувач, сіль та перець. Добре перемішайте.
- Сформуйте оладки: З тіста сформуйте оладки.
- Обсмажте оладки: Розігрійте олію на сковороді і обсмажте оладки з обох боків до золотистого кольору.
- Подавайте: Подавайте оладки гарячими зі сметаною, йогуртом або вашим улюбленим соусом.
Нещодавно "Телеграф" писав рецепт пісного печива без яєць та масла, яке дуже дешево приготувати. А якщо хочеться чогось незвичайного, пропонуємо рецепт "королівських" млинців.