Склянка кефіру, трохи фаршу — і на столі гора смакоти: найкращий сніданок готується так

Читать на русском
Автор
5388
Ліниві м’ясні пиріжки
Ліниві м’ясні пиріжки. Фото babusyni-retsepty

Відмінно і до сніданку, і навіть до перекушування

Не хочеться вранці довго стояти біля плити для приготування ситного сніданку ? Те, що вам потрібно — ліниві пиріжки.

Така смакота від "Бабусиних рецептів" готується із простих продуктів буквально за пару помахів руки. У результаті на вашому столі красуватиметься фантастичний сніданок. До речі, такі пиріжки можна взяти із собою на роботу або до школи для ситного перекушування.

Як приготувати м’ясні ліниві пиріжки

Інгредієнти:

  • соняшникова олія – 50 мл;
  • м’ясний фарш – 300 г;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • сіль — 1,5 ч. л.;
  • кефіру – 300 мл;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • борошно — 250 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • зелена цибуля – пучок;
  • кріп – пучок.

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо фарш і обсмажуємо.
  2. Додаємо подрібнену цибулю, висипаємо половину чайної ложки солі, перчимо.
  3. В окрему миску висипаємо кефір. Солимо, розбиваємо яйце та додаємо цукор. Все ретельно перемішуємо.
  4. У суміш кефіру висипаємо борошно, розпушувач і замішуємо густе тісто.
  5. Дрібно нарізаємо зелену цибулю та кріп. Разом із фаршем відправляємо їх у тісто, добре все перемішуємо.
  6. У сковороді розігріваємо рослинну олію, ложкою викладаємо тісто. Обсмажуємо пиріжки з двох боків до рум’яної скоринки.

Ті, хто постить, можуть приготувати пісні оладки. Ніхто не відрізнить їхню відмінність від звичайних.