Склянка кефіру, трохи фаршу — і на столі гора смакоти: найкращий сніданок готується так
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5388
Відмінно і до сніданку, і навіть до перекушування
Не хочеться вранці довго стояти біля плити для приготування ситного сніданку ? Те, що вам потрібно — ліниві пиріжки.
Така смакота від "Бабусиних рецептів" готується із простих продуктів буквально за пару помахів руки. У результаті на вашому столі красуватиметься фантастичний сніданок. До речі, такі пиріжки можна взяти із собою на роботу або до школи для ситного перекушування.
Як приготувати м’ясні ліниві пиріжки
Інгредієнти:
- соняшникова олія – 50 мл;
- м’ясний фарш – 300 г;
- цибуля ріпчаста — 2 шт.;
- сіль — 1,5 ч. л.;
- кефіру – 300 мл;
- куряче яйце – 1 шт.;
- цукор – 1 ст. л.;
- борошно — 250 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- зелена цибуля – пучок;
- кріп – пучок.
Спосіб приготування:
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо фарш і обсмажуємо.
- Додаємо подрібнену цибулю, висипаємо половину чайної ложки солі, перчимо.
- В окрему миску висипаємо кефір. Солимо, розбиваємо яйце та додаємо цукор. Все ретельно перемішуємо.
- У суміш кефіру висипаємо борошно, розпушувач і замішуємо густе тісто.
- Дрібно нарізаємо зелену цибулю та кріп. Разом із фаршем відправляємо їх у тісто, добре все перемішуємо.
- У сковороді розігріваємо рослинну олію, ложкою викладаємо тісто. Обсмажуємо пиріжки з двох боків до рум’яної скоринки.
Ті, хто постить, можуть приготувати пісні оладки. Ніхто не відрізнить їхню відмінність від звичайних.