Раз-два – і готово: ці ліниві котлетки будуть на столі за пару помахів руки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ледачі котлети з сиром](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/0a/3e6d054b-e6253957f38324cc92d2c1ddb33820af.jpg?v=2880_1)
За таку вечерю близькі вас поцілують
Одна з найпопулярніших м’ясних страв на нашій кухні – соковиті, ароматні котлетки. Зазвичай ми готуємо їх із м’ясного фаршу, проте якщо в холодильнику є два курячі філе — з них також вийдуть смачні биточки.
За рецептом Shuba швидко і легко можна приготувати відмінну страву абсолютно до будь-якого гарніру. Також їх зручно брати із собою на перекус або в дорогу. Смачні та соковиті котлети оцінять навіть діти-привереди, так що йдемо готувати.
Як приготувати ліниві котлети з курки та сиру
Інгредієнти на 6 порцій:
- куряче філе — 2 шт.;
- твердий сир — 200 г;
- яйце куряче, велике — 1 шт.;
- сметана — 1 ст. л.;
- борошно — 3 ст. л.;
- кріп, гілочка — до свого смаку;
- сіль, чорний перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе ретельно миємо та сушимо за допомогою паперових рушників. Нарізаємо м’ясо кубиками.
- Такими кубиками нарізаємо твердий сир. Подрібнюємо кріп. Підготовлені інгредієнти відправляємо у миску. Все ретельно перемішуємо та вологими руками формуємо котлети.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети та смажимо під кришкою до золотистої скоринки з обох боків.
А якщо є вдома фарш – приготуйте незвичайні м’ясні палички. Можливо вони сподобаються вам більше.