Найкращий пасхальний манікюр 2024, який захоче спробувати кожна

Читать на русском
Автор
Покриття нігтів з пасхальними мотивами 2024
Покриття нігтів з пасхальними мотивами 2024. Фото Pinterest

Великодній манікюр 2024 має певні особливості

Кожне свято створює певну особливу атмосферу, якій варто відповідати. Так, наприклад, на Великдень хочеться красиво одягнутися, піти до храму та посвятити паску. Водночас можна зробити актуальне покриття нігтів для цього свята.

Манікюр до Великодня можна зробити максимально наближеним до свята. Тоді варто обрати покриття нігтів із зайчиками, яйцями та курчатами. Це виглядає абсолютно креативно та цікаво.

Великодній манікюр 2024

Якщо ви не поціновувач оригінальності, то в нагоді стане традиційний французький манікюр. Його можна урізноманітнити яскравими лаками — жовтим, рожевим, синім. Можна обрати й спокійне покриття, але не нюдове, як зазвичай, а наприклад, блакитне або пудрове. Будете дуже вдало виглядати на Великдень.

французький манікюр у синьому кольорі

Ніжні хвилі — це чудовий варіант зробити манікюр виразнішим. На Великдень це матиме святковий вигляд і лише додаватиме вам настрою. До того ж цей дизайн буде актуальним не лише на Пасху, а й у інші дні.

Манікюр з білими хвилями

Манікюр у вигляді перепелиного яйця — безпрограшний варіант на свято. Такого покриття ви точно не побачите у інших, натомість будете оригінально відрізнятися від інших. Дрібні чорні цяточки на блакитному, рожевому чи фісташковому фоні. Це справді краса, яку хочеться відтворити на своїх нігтиках.

Манікюр "перепелине яйце"

Раніше "Телеграф" ділився п'ятьма стильними та красивими ідеями манікюру на Великдень 2024. Підшукайте собі щось на свій смак.