Великдень 2024: привітайте близьких яскравою листівкою або картинкою з побажаннями

Читать на русском
Автор
1278
Привітайте рідних та близьких з Великоднем
Привітайте рідних та близьких з Великоднем. Фото Колаж "Телеграф"

Цього року Великдень відзначається у неділю, 5 травня

Православні та греко-католики відзначають велике церковне свято Великодня у неділю, 5 травня. Цього дня привітайте близьких із Воскресінням Христовим, напишіть теплі слова та надішліть милу листівку чи картинку з побажаннями.

Великдень — одне з найважливіших християнських свят, яке знаменує Христове Воскресіння. В Україні це сімейне свято люблять та пишно відзначають. Навіть під час війни у нашій країні підтримують вікові традиції, печуть пасочки та ходять на богослужіння до храмів.

Цього року Великдень відзначається у неділю, 5 травня. При цьому традиційного вихідного на другий день Великодня у понеділок, 6 травня, в українців офіційно не буде. Все через дію військового стану, який скасував всі державні та релігійні вихідні.

Щоб підняти настрій близьким і нагадати їм про свою любов та турботу, надішліть миле повідомлення в соцмережах або месенджерах. "Телеграф" підготував милі картинки та листівки, щоб ви могли привітати родичів, друзів, кумів, колег або просто знайомих із великим християнським святом.

Великдень 2024, свято, листівки, картинки, привітання
Великдень 2024, свято, листівки, картинки
Великдень 2024, свято, листівки
Великдень 2024, свято, листівки, картинки, привітання, вірші
Великдень 2024, листівки, картинки, привітання
Великдень 2024, свята, листівки, картинки, привітання

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки вихідних у травні 2024 року і що відзначатимуть українці. Повний календар свят та вихідних.