Найкращий спосіб нагодувати всю сім’ю — курячі грудки: готуються просто, з’їдаються за секунди

Читать на русском
Автор
14712
Курячі грудки в часниковому маринаді
Курячі грудки в часниковому маринаді. Фото babusyni-retsepty

Таке ніжне м’ясо, що можна навіть не жувати

Щоправда, іноді буває, що не хочеться довго стояти біля плити? У цьому випадку ситно і швидко зможуть нагодувати всю сім’ю курячі грудки.

Рецептів їх приготування кулінари вигадали неймовірну безліч. Проте "Ідеї для сніданку та вечері" діляться особливим – у часниковому маринаді. Саме такий варіант вечері близьким сподобається найбільше: м’ясо вийде ніжним, соковитим та пікантним.

Як приготувати курячі грудки в часниковому маринаді

Інгредієнти:

  • філе куряче — 500 г;
  • твердий сир – 200 г;
  • помідори – 2 шт.;
  • йогурт натуральний – 50 г;
  • часник — 3 — 4 шт.;
  • соєвий соус — 50 мл;
  • петрушка та інша зелень — до свого смаку;
  • приправи для м’яса та сіль – до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Для приготування маринаду змішуємо соєвий соус із подрібненою петрушкою та пропущеним через прес часником. Відправляємо м’ясо на 30-40 хвилин у цей маринад.
  2. Поки маринується м’ясо, нарізаємо скибочками твердий сир, а помідори часточками. Йогурт змішуємо з невеликою кількістю пропущеного через прес часником.
  3. Дістаємо з маринаду філе, кожен шматочок трохи надрізаємо 2 — 3 рази та викладаємо всередину сир і помідори. М’ясо змащуємо йогуртово-часниковою сумішшю.
  4. Викладаємо підготовлене філе на деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Поки м’ясо запікається, можна приготувати простий і ситний салат. Вийде фантастична вечеря.